CTRL Cut in Go Gallery - Exposities - Hello Amsterdam City Guide
CTRL Cut in Go Gallery

21

Oct
PUBLICATIE DATUM: 07-04-2018

AgendaExpositiesAmsterdam Centrum

CTRL Cut in Go Gallery

De zoektocht van Burry Buermans – van knipsels naar Kunst


In de Go Gallery vind je nu CTRL Cut, de eerste solotentoonstelling van Burry Buermans. Zijn werk is te herkennen aan zeer gedetailleerde, handgesneden afbeeldingen die altijd een kleine knipoog naar de actualiteiten hebben. De kunstenaar werkt met de originele afbeeldingen uit boeken, tijdschriften en kranten.

Over CTRL Cut in de Go Gallery

Voor CTRL Cut laat hij ongeveer 100 collagestukjes zien. 40 van die stukken maken deel uit van zijn postzegelreeks. Deze kleine kunstwerken zijn opgebouwd uit verschillende postzegels. Tijdens de expositie krijg je een vergrootglas om alle details te ontdekken. Daarnaast zijn er ook enkele 3D-collages te zien. De basis van deze stukken zijn bunny skulls en worden “Space Bunnies” genoemd. Als kind droomde Burry Buermans (1982) er al van om kunstenaar te worden. “Mijn ouders vonden dat geen goed idee, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan.” Met deze solo expositie bewijs hij aan zijn ouders, en de rest van de wereld, zijn welverdiende plaats in de kunstscene.
What people say about CTRL Cut in Go Gallery

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Go Gallery

Adres

Marnixstraat 127, Amsterdam

Start Datum

25 March 2018 (Dit evenement is voorbij)

Eind Datum

05 May 2018 (Dit evenement is voorbij)

Web

www.gogallery.nl
StadsdeelCentrum

Ondek Amsterdam

Wil je weten wat het centrum van Amsterdam naast de grachten en Rosse buurt nog meer biedt? Laat Hello Amsterdam je stadsgids zijn en je ontdekt het.

Explore Centrum