Wild Amsterdam- Events - Hello Amsterdam City Guide
De Wilde Stad Kat met Mensen
De Wilde Stad Reiger
Wild Amsterdam pidgeons
Wild Amsterdam

18

Oct
PUBLICATIE DATUM: 03-04-2018

AgendaCultuurAmsterdam Centrum

De Wilde Stad

Ontdek de stad met andere ogen


De Wilde stad is een film over de stad, maar dan vanuit een heel nieuw perspectief. Ontdek de stad door de ogen van de inwoners waar je niet vaak aan denkt, vergeet zelfs… De wilde dieren die zichtbaar en onzichtbaar met ons samenleven in stedelijke gebieden. De Wilde Stad is van dezelfde makers als De Nieuwe Wildernis, een film over het prachtige natuurgebied Oostvaardersplassen.

Zie het stedelijk leven met compleet andere ogen

De Wilde Stad is een meeslepend verhaal met ongetemde dieren in een urban jungle. Zie hoe het verhaal een verrassende wending neemt terwijl je de stadskat Abatutu volgt op zijn avonturen. Het is een verhaal waarin mensen en dieren elkaar ontmoeten, maar dit keer met dieren in de hoofdrol.

De film gaat vanaf 1 maart in premiere, maar als je niet meer kunt wachten zijn er nu al bioscopen die een voorvertoning hebben. Check de website van De Wilde Stad voor een lijst met bioscopen waar de film draait.
What people say about De Wilde Stad

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

De Uitkijk

Adres

Prinsengracht 452, Amsterdam

Start Datum

21 February 2018 (Dit evenement is voorbij)

Eind Datum

31 August 2018 (Dit evenement is voorbij)

Web

www.dewildestad.nl
StadsdeelCentrum

Ondek Amsterdam

Wil je weten wat het centrum van Amsterdam naast de grachten en Rosse buurt nog meer biedt? Laat Hello Amsterdam je stadsgids zijn en je ontdekt het.

Explore Centrum