Eugène Brands bij het Cobra Museum - Hello Amsterdam City Guide
Eugene Brands Cobra Museum 1

21

Oct
PUBLICATIE DATUM: 28-02-2018

AgendaExpositiesBuiten Amsterdam

Eugène Brands bij het Cobra Museum

Van Huiskamer tot Heelal


Voor de eerste keer in het Cobra Museum kun je meer dan 100 stukken van Eugène Brands zien. Hij heeft een brede collectie van kunst die draait om verschillende thema’s. Van werk geinspireerd op kindertekeningen tot de ruimte en het panta rhei-pricipe, het komt allemaal aan bod. Brands initieerde ook de eerste CoBrA-tentoonstelling in het Stedelijk Museum in 1949.

Over de expositie – Van huiskamer tot heelal

Tijdens deze expositie ga je op reis door de verschillende periodes in het werk van Brand. Laat meer dan 100 stukken je het verhaal vertellen van zijn surrealistische werk in de 40’s, de CoBrA-periode, de kinderlijke fase in de 50’s en zijn abstracte werk dat draait om het aardse en de kosmos.

Deze expositie is zorgvuldig samengesteld door het Cobra Museum, Eugène Brands en de Stichting Eugène Brands. Je vindt het Cobra Museum in Amstelveen, een kort metro ritje weg van het centrum van Amsterdam.
What people say about Eugène Brands bij het Cobra Museum

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Cobra Art Amsterdam

Adres

van Baerlestraat 8,

Start Datum

01 February 2018 (Dit evenement is voorbij)

Eind Datum

25 May 2018 (Dit evenement is voorbij)

Web

www.cobraart.nl

Telefoonnummer

+31 (0)20 215 3110Locatie informatieCobra Art Amsterdam

Ondek Amsterdam

Founded in 1983 as an art wholesaler, and now a leading light in the business-to-business art world, the Cobra Art Company works with established artists and photographers from around the world to create a changing collection of modern art, photography and sculpture. By combining special materials like liquid gloss, metal paint and resin, with an …

Lees meer over Cobra Art AmsterdamStadsdeelBuiten Amsterdam

Ondek Amsterdam

Tijdens je verblijf in Amsterdam ook buiten Amsterdam bezienswaardigheden ontdekken? Dat kan. Ga naar Hello Amsterdam en je leest er alles over.

Explore Buiten Amsterdam