Asian Street Food Festival Amsterdam 2018 - Festivals - Hello Amsterdam
Asian Street Food Festival Amsterdam
Asian Street Food Festival

19

Sep
PUBLICATIE DATUM: 15-05-2018

AgendaFestivalsAmsterdam Centrum

Asian Street Food Festival Amsterdam 2018

Ontdek de smaak van Azie


Asian Street Food Festival Amsterdam 2018 wordt gehouden op de nieuwe festivallocatie Dok Amsterdam. Het festival vindt plaats op 26 en 27 augustus van 13:00 tot 22:00 uur. Tijdens deze twee dagen kun je jezelf onderdompelen in een Aziatisch-snack-Walhalla terwijl de foodtrucks street food vanuit uit alle delen van Azië serveren.

Wat kun je verwachten op het Asian Street Food Festival Amsterdam

De bekendste Aziatische snack is waarschijnlijk sushi, daarom serveert The International Sushi Festival Truck tijdens het festival de lekkerste maki’s, rolls en shashimi.  Sushu niet helemaal jouw ding? Ga dan voor een lekker wokgerecht bij de Wok and Roll, probeer een bao bij de Bao-truck Forg of proef opgerold ijs bij de Roll’D Up Ice Cream Rolls-truck. Daarnaast zijn Taste of Asia, FRESH off the TRUCK, Cocos Locos, Amantra Indian Bites en Anneke’s Kitchen er ook om je te voorzien van hun favoriete Asian Street Food-gerechten.

 
What people say about Asian Street Food Festival Amsterdam 2018

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Dok Amsterdam

Adres

Moermanskkade 71,

Start Datum

04 August 2018 (Dit evenement is voorbij)

Eind Datum

05 August 2018 (Dit evenement is voorbij)

Web

www.dokamsterdam.nl/Locatie informatie

Dok Amsterdam beach

Dok Amsterdam

De nieuwe festivallocatie en café-hotspot in de stad

Dok Amsterdam is de nieuwe, hippe locatie in de Amsterdamse Houthavens. Deze locatie is de perfecte mix tussen industrieel, beachy en eclectisch. Zoals je misschien al hebt gezien in onze lijst met Beste Food Festivals in Amsterdam 2018, organiseren ze dit jaar verschillende festivals op het Dok Amsterdam-terrein, maar dat is niet alles! Daarnaast hebben …

Lees meer over Dok AmsterdamStadsdeelCentrum

Ondek Amsterdam

Wil je weten wat het centrum van Amsterdam naast de grachten en Rosse buurt nog meer biedt? Laat Hello Amsterdam je stadsgids zijn en je ontdekt het.

Explore Centrum


Suggesties

2

De Beste Food Festivals in Amsterdam

Dit zijn de must-visits deze lente en zomer!

De zomer komt er aan! Dat betekent dat Amsterdam ook weer vol zit met leuke festivals. Van dance tot food en kunstfestivals, er is voor iedereen wel wat in de stad. Omdat je door alle wildgroei van festivals soms niet meer weet wat nu precies de moeite waard is maakte wij een lijst met De …

Lees meer over De Beste Food Festivals in Amsterdam