Bacchus Wine Festival 2018 - Festivals in Amsterdam - Hello Amsterdam
bacchus wine festival
Bacchus Wine Overdag

18

Oct
PUBLICATIE DATUM: 17-04-2018

AgendaFestivalsAmsterdam Zuid

Bacchus Wine Festival 2018

The festival for wine lovers in the city


Ben jij een wijnliefhebber? Dan is Bacchus Wine Festival 2018 het evenement dat jij niet mag missen! Geniet van een lekker glas wijn met bijpassende gerechten geserveerd uit moderne food trucks, terwijl je luistert naar gezellige live muziek. Dit alles met het groene Amsterdamse Bos als decor. Dit jaar presenteren wijnhuizen hun wijnen voor de vijfde editie van dit bijzondere festival.

Meer over Bacchus Wine Festival

Bacchus Wine Festival is meer dan een uit de kluiten gewassen wijnproeverij met andere wijnliefhebbers. Het is een echt festival met livemuziek, DJ’s, food trucks en sommeliers die jou  helpen bij het nemen van de juiste wijnbeslissingen bij de maaltijd. Dit jaar wordt het festival twee weekenden lang gehouden van 8 juni tot 10 juni en 15 juni tot 17 juni. Koop nu je tickets voor het festival en mis de “wijnhemel”, het Bacchus wijnfestival, niet.

Op het festival kun je betalen met een “creditpas” waar je geld opzet bij de ingang. Deze pas kan opgeladen worden met contant en cash geld. Credits zijn €3,- per stuk en kunnen na het evenement teruggestort worden.
What people say about Bacchus Wine Festival 2018

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Amsterdamse Bos

Adres

Amsterdamse bos, Amsterdam

Start Datum

08 June 2018 (Dit evenement is voorbij)

Eind Datum

17 June 2018 (Dit evenement is voorbij)

Web

www.bacchuswijnfestival.nl
StadsdeelZuid

Ondek Amsterdam

Altijd al het Koninklijk Concertgebouw willen bezoeken of door het Vondelpark willen wandelen? Dat en nog veel meer moois beleef je in Amsterdam Zuid.

Explore Zuid