Funky Vegan Food Festival 2018 - Festivals - Hello Amsterdam
Funky Vegan Food Festival 2018

18

Oct
PUBLICATIE DATUM: 18-05-2018

AgendaFestivalsAmsterdam Centrum

Funky Vegan Food Festival 2018

Ontdek dat veganistisch meer is dan alleen plantaardig


Op 14 juli is het tijd voor het Funky Vegan Food Festival 2018! Tijdens dit festival zal Dok Amsterdam worden omgetoverd in de droom van elke vegan. Veganistisch eten, sieraden en andere hebbedingetjes zijn te koop terwijl je met een drankje in je hand geniet van de live muziek. Het festival staat ook open voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de veganistische levensstijl, of niet-veganisten die gewoon onwijs lekker willen eten en dansen.

Foodtrucks en pop-up restaurants bij Funky Vegan Food Festival

Als je denkt aan veganistisch eten, denk je dan aan saaie groentegerechten? Denk nog eens na! Veganistisch eten is net zo gevarieerd als niet-veganistisch eten. Ontdek de geweldige veganistische opties bij een van deze foodtrucks en pop-up restaurants:

The Dutch Weed Burger

Tante Tofu

Aj. Bakery

Plantilicious

Kotobuki

Punk Dog

Icy

Heavenly Cupcakes

Oriental Greek House

Hetty’s pancakes

Hearth

Bali bites

Cindy’s Vegan wine and cheese

Vegan Info

Wil je meer weten over de veganistische manier van leven? Tijdens het festival kun je meer informatie verzamelen over een veganistische levensstijl en hoe je dit in je eigen leven kunt implementeren. Weet je niet zeker of veganistisch voor jou is? De mensen bij de informatiehokjes hieronder kunnen u helpen bij het nemen van uw eerste stappen.

Live muziek

Wat is een festival zonder muziek? Het Funky Vegan Food Festival heeft ook wat  geweldige deuntjes voor je klaarstaan!

14.00 Sweat Hearts (akoestisch)

16.00 Octaaf P (Funk)

18.00 Phil Watkis (Reggae)

20.00 Venus Tunes (Soul)

Daarnaast hebben de lokale DJ’s Isla Bonita, Don Gideon, Naas Mea en Roog enkele geweldige beats om de avond in te luiden.
What people say about Funky Vegan Food Festival 2018

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Dok Amsterdam

Adres

Moermanskkade 71,

Start Datum

14 July 2018 (Dit evenement is voorbij)

Eind Datum

14 July 2018 (Dit evenement is voorbij)

Web

www.dokamsterdam.nl/Locatie informatie

Dok Amsterdam beach

Dok Amsterdam

De nieuwe festivallocatie en café-hotspot in de stad

Dok Amsterdam is de nieuwe, hippe locatie in de Amsterdamse Houthavens. Deze locatie is de perfecte mix tussen industrieel, beachy en eclectisch. Zoals je misschien al hebt gezien in onze lijst met Beste Food Festivals in Amsterdam 2018, organiseren ze dit jaar verschillende festivals op het Dok Amsterdam-terrein, maar dat is niet alles! Daarnaast hebben …

Lees meer over Dok AmsterdamStadsdeelCentrum

Ondek Amsterdam

Wil je weten wat het centrum van Amsterdam naast de grachten en Rosse buurt nog meer biedt? Laat Hello Amsterdam je stadsgids zijn en je ontdekt het.

Explore Centrum


Suggesties

2

De Beste Food Festivals in Amsterdam

Dit zijn de must-visits deze lente en zomer!

De zomer komt er aan! Dat betekent dat Amsterdam ook weer vol zit met leuke festivals. Van dance tot food en kunstfestivals, er is voor iedereen wel wat in de stad. Omdat je door alle wildgroei van festivals soms niet meer weet wat nu precies de moeite waard is maakte wij een lijst met De …

Lees meer over De Beste Food Festivals in Amsterdam


1

Dophert

Hier is alles 100% plantaardig

Dophert is het vrolijke vegan restaurant aan de Spaardammerstraat in Amsterdam. Hier kun je genieten van een lekker vegan ontbijt, jezelf verwennen met een heerlijke lunch en drie avonden per week kun je zelfs voor het diner hier terecht. Alles op het menu is 100% plantaardig, hierdoor kun je als vegan ook eindelijk alles op …

Lees meer over Dophert