Gin Festival Amsterdam 2018 - Festivals in Amsterdam - Hello Amsterdam
Gin Festival 2018
Gin Festival Amsterdam 2018

18

Oct
PUBLICATIE DATUM: 26-04-2018

AgendaFestivalsAmsterdam Noord

Gin Festival Amsterdam 2018

Voor alle gin en gin tonic liefhebbers!


Gin (en ok, ook gin tonic) liefhebbers, Gin festival Amsterdam 2018 is de place to be voor jullie op 18, 19 & 20 mei. Dit jaar is het alweer de derde keer dat het evenement in de undercurrent wordt gehouden. Vanuit deze locatie heb je een spectaculair uitzicht op ‘t IJ terwijl jij aan je drankje nipt. Tijdens dit festival kun je genieten van verschillende masterclasses, seminars en proeverijen waar je gratis aan kunt deelnemen! Nou, oké… Je zult wel even een kaartje moeten kopen voor het festival, maar dat is het zeker waard.

Over het Gin Festival Amsterdam 2018

Naast verschillende soorten gin, zal het festival ook vol smakelijke foodtrucks zijn. The Beef Chief en Man I love fish waren vorig jaar de publiekslievelingen en ze hebben hun positie ook bevestigd op het festival van dit jaar! Tijdens het festival neemt de gratis “GIN Boat” je mee van en naar Amsterdam Noord om je mee te nemen naar deze gin-goodness.
What people say about Gin Festival Amsterdam 2018

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Undercurrent

Adres

Papaverweg 265, Amsterdam

Start Datum

18 May 2018 (Dit evenement is voorbij)

Eind Datum

20 May 2018 (Dit evenement is voorbij)

Web

ginfestival.nl
Stadsdeel

Amsterdam Noord 1

Noord

Ondek Amsterdam

Wist je dat Amsterdam Noord zich in rap tempo ontwikkelt tot een ‘place to be’? Ontdek het zelf met Hello Amsterdam als je stadsgids en je mist niets.

Explore Noord