Italian Food Festival Amsterdam 2018 - Food Festivals - Hello Amsterdam
Italian Food Festival Amsterdam

18

Oct
PUBLICATIE DATUM: 09-06-2018

AgendaFestivalsAmsterdam Centrum

Italian Food Festival Amsterdam

Proef de liefde voor Italië


Op 25 en 26 augustus is het tijd voor het (gratis!) Italian Food Festival in Amsterdam. Neem je vrienden en geliefden mee naar dit festival gevuld met geweldige pasta, pizza en wijn. Ga met alle pasta- en pizzaminnaars naar Dok Amsterdam, de nieuwe hots pot en stadsstrand in de stad. Zelfs als het weer niet strandachtig is, zal het Italiaanse eten je hart verwarmen.

Italian Food Festival 2018 Thumb

Eten bij het Italian Food Festival Amsterdam 2018

Kom dus naar Dok Amsterdam om te genieten van een drankje aan de wijn & Prosecco-bar of drink een Disaronno Sour of Martini aan de cocktailbar. Als het veel te heet wordt, is er Italiaans ijs om je af te koelen (ook lekker als het niet superwarm is natuurlijk). Daarnaast is er (uiteraard) voldoende Italiaans eten om van te genieten. Denk aan carpaccio, penne, farfalle, rigatoni, conchiglie, fettuccine en vele andere gerechten. Wie denkt dat alles wat geserveerd wordt op het festival vet en ongezond is, heeft het mis! Ze hebben ook veel gezonde en zelfs veganistische opties!
What people say about Italian Food Festival Amsterdam

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Dok Amsterdam

Adres

Moermanskkade 71,

Start Datum

25 August 2018 (Dit evenement is voorbij)

Eind Datum

26 August 2018 (Dit evenement is voorbij)

Web

www.dokamsterdam.nl/Locatie informatie

Dok Amsterdam beach

Dok Amsterdam

De nieuwe festivallocatie en café-hotspot in de stad

Dok Amsterdam is de nieuwe, hippe locatie in de Amsterdamse Houthavens. Deze locatie is de perfecte mix tussen industrieel, beachy en eclectisch. Zoals je misschien al hebt gezien in onze lijst met Beste Food Festivals in Amsterdam 2018, organiseren ze dit jaar verschillende festivals op het Dok Amsterdam-terrein, maar dat is niet alles! Daarnaast hebben …

Lees meer over Dok AmsterdamStadsdeelCentrum

Ondek Amsterdam

Wil je weten wat het centrum van Amsterdam naast de grachten en Rosse buurt nog meer biedt? Laat Hello Amsterdam je stadsgids zijn en je ontdekt het.

Explore Centrum