Nomads Festival 2018 - Festivals in Amsterdam - Hello Amsterdam
Nomads Festival Publiek

18

Oct
PUBLICATIE DATUM: 22-03-2018

AgendaFestivalsAmsterdam West

Nomads Festival 2018

Join the Tribe


Op 30 juni is het tijd voor het Nomads Festival 2018! Tijdens dit festival komt de Nomads Tribe weer samen, dit is een groep van gelijkgestemde mensen die samen hun liefde voor muziek vieren. Tijdens dit festival kun je luisteren naar een aantal klassieke house deuntjes in combinatie met andere house-gerelateerde muziekgenres. Hier vind je de pioniers van housemuziek, lokaal talent en hits uit de jaren ’90 en ’00. Het festival is versierd met prachtige tapijten, tipi’s en waterpijpen. De foodie in jou kan zijn geluk niet op, tijdens het festival kun je eten scoren op de bio-markt. Scoor je tickets voor dit bijzondere festival voor het te laat is!

Locatie van het festival

Voor het vijfde jaar op rij wordt het Nomads Festival gehouden achter het Olympisch Stadion in het Sportpark Riekerhaven. Je kunt deze locatie gemakkelijk bereiken met de fiets of met de metro (metrostation Henk Sneevlietweg).
What people say about Nomads Festival 2018

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Sportpark Riekerhaven

Adres

Overschiestraat 190, Amsterdam

Start Datum

30 June 2018 (Dit evenement is voorbij)

Eind Datum

30 June 2018 (Dit evenement is voorbij)

Web

www.nomadsfestival.nl
Stadsdeel

Westergasfabriek Terrace

West

Ondek Amsterdam

Zin om een trendy stadsdeel van Amsterdam te ontdekken? Kom dan naar Amsterdam West en bezoek de Foodhallen, de Westergasfabriek en nog veel meer.

Explore West