Sneakerness Amsterdam 2018 - Festivals - Hello Amsterdam
Sneakerness Amsterdam 2018

18

Oct
PUBLICATIE DATUM: 12-05-2018

AgendaFestivalsAmsterdam Noord

Sneakerness Amsterdam 2018

Voor alle sneakerfreaks in de stad!


Let op sneakerfreaks: Sneakerness, de wereldwijde sneaker conventie komt naar Amsterdam. Sneakerness Amsterdam 2018 wordt gehouden in de industriële Kromhouthal aan het Gedempt Hamerkanaal 213. Sneakercultuur is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van streetstyle en mode, maar de laatste jaren lijkt de interesse in sneakers te zijn vermenigvuldigd en het verzamelen van zeldzame modellen en het volgen van nieuwe releases is nu een legitieme en populaire hobby. Sneakerness is een thuis voor iedereen voor wie sneakers meer betekenen dan alleen een paar schoenen om aan te trekken als je naar de sportschool gaat.

Over de 2018 editie van Sneakerness

Dit jaar komt ook de trend van maatwerk en personalisatie naar sneakers. Consumenten zoeken steeds meer unieke items en sommige sneakerfabrikanten springen slim in op deze trend. Tijdens deze Sneakerness editie komen de 20 meest unieke, customizable schoenen in het land samen om je de eindeloze mogelijkheden te laten zien.
What people say about Sneakerness Amsterdam 2018

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Kromhouthal

Adres

Gedempt Hamerkanaal 231 , Amsterdam

Start Datum

19 May 2018 (Dit evenement is voorbij)

Eind Datum

20 May 2018 (Dit evenement is voorbij)

Web

sneakerness.com/
Stadsdeel

Amsterdam Noord 1

Noord

Ondek Amsterdam

Wist je dat Amsterdam Noord zich in rap tempo ontwikkelt tot een ‘place to be’? Ontdek het zelf met Hello Amsterdam als je stadsgids en je mist niets.

Explore Noord