Trek Food Truck Festival Amsterdam 2018 - Festivals - Hello Amsterdam
Trek Food Truck Festival Amsterdam 2018

19

Sep
PUBLICATIE DATUM: 09-05-2018

AgendaFestivalsAmsterdam Zuid

Trek Food Truck Festival Amsterdam 2018

Het reizende voedselcircus in het Amstelpark


Attentie, Attentie foodies in Amsterdam, Trek Food Truck Festival Amsterdam 2018 is van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli weer terug in de stad! Tijdens dit weekend kun je genieten van een gratis food truck festival dat meer biedt dan alleen eten. Luister naar live muziek of kijk naar (improvisatie)theater terwijl je rustig bedenkt wat je allemaal nog meer wilt eten…

Meer over het Trek Food Truck Festival

Het Trek Food Truck Festival is een soort reizend voedselcircus dat stopt in verschillende steden in Nederland. Tijdens de Amsterdamse editie kun je een culinaire reis maken met street food uit alle (uit)hoeken van de wereld. Ga zitten een chef’s table of pak een klein hapje op weg naar een andere food truck of een live optreden. Het maakt niet uit waar je trek in hebt, Trek heeft het voor je in de aanbieding!

Hoe kom je bij het Amstelpark?

Het beste is natuurlijk om gewoon even op de fiets te springen. Er is voldoende ruimte om je fiets te parkeren en het is een geweldige manier om wat calorieën te verbranden, zodat net even wat meer kunt eten! Als je toch liever met het openbaar vervoer komt is het station RAI maar 5 tot 10 minuten lopen en tram 4, 50, 51 en bus 62 stoppen met halte Weerdestein recht voor de deur.
What people say about Trek Food Truck Festival Amsterdam 2018

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Amstelpark

Adres

Arent Janszoon Ernststraat 1, Amsterdam

Start Datum

13 July 2018 (Dit evenement is voorbij)

Eind Datum

15 July 2018 (Dit evenement is voorbij)

Web

www.festival-trek.nl/
StadsdeelZuid

Ondek Amsterdam

Altijd al het Koninklijk Concertgebouw willen bezoeken of door het Vondelpark willen wandelen? Dat en nog veel meer moois beleef je in Amsterdam Zuid.

Explore Zuid


Suggesties

2

De Beste Food Festivals in Amsterdam

Dit zijn de must-visits deze lente en zomer!

De zomer komt er aan! Dat betekent dat Amsterdam ook weer vol zit met leuke festivals. Van dance tot food en kunstfestivals, er is voor iedereen wel wat in de stad. Omdat je door alle wildgroei van festivals soms niet meer weet wat nu precies de moeite waard is maakte wij een lijst met De …

Lees meer over De Beste Food Festivals in Amsterdam