Veggie Festival 2018 - Food Festivals - Hello Amsterdam City Guide
Veggie Festival 2018

18

Oct
PUBLICATIE DATUM: 21-05-2018

AgendaFestivalsAmsterdam Noord

Veggie Festival

Festive Veggies Unite!


In juni herbergt de NDSM-werf in Amsterdam Noord het eerste Veggie-festival. Hier vind je kleurrijke groenten, coole burgers, mezzes, falafel, zelfgemaakte limonade en andere vegetarische verrassingen. Tijdens het festival kun je ook genieten van lekkere gin-tonics terwijl je danst op livemuziek. En je hoeft je kinderen niet thuis te laten, met een speciale kids corner is er aan de hele familie gedacht!

Wat te verwachten tijdens het VEGGIE-festival

Elke dag zullen 15 unieke (vegetarische)eetervaringen je verrassen tijdens Veggie Festival. Van kleine foodtrucks tot all-time favorieten en beroemde chef-koks. Naast het eten en de muziek, zullen verschillende inspirerende sprekers mensen informeren over de wereld van groenten en de voordelen van het vegetarisch of veganistisch worden. Veggie Festival wil licht werpen op de milieu- en sociologische impact van vlees eten, maar op een luchtige en laagdrempelige manier. Vleesliefhebbers en flexitariërs laten zien dat een veggie levensstijl heerlijk kan zijn zonder concessies te doen.
What people say about Veggie Festival

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

NDSM Wharf

Adres

NDSM-Plein, Amsterdam

Start Datum

15 June 2018 (Dit evenement is voorbij)

Eind Datum

17 June 2018 (Dit evenement is voorbij)

Web

veggiefestival.nl/
Stadsdeel

Amsterdam Noord 1

Noord

Ondek Amsterdam

Wist je dat Amsterdam Noord zich in rap tempo ontwikkelt tot een ‘place to be’? Ontdek het zelf met Hello Amsterdam als je stadsgids en je mist niets.

Explore Noord


Suggesties

2

De Beste Food Festivals in Amsterdam

Dit zijn de must-visits deze lente en zomer!

De zomer komt er aan! Dat betekent dat Amsterdam ook weer vol zit met leuke festivals. Van dance tot food en kunstfestivals, er is voor iedereen wel wat in de stad. Omdat je door alle wildgroei van festivals soms niet meer weet wat nu precies de moeite waard is maakte wij een lijst met De …

Lees meer over De Beste Food Festivals in Amsterdam