Game Changers at Maritime Museum - Exhibitions - Hello Amsterdam
Game Changers 4
Game Changers 3
Game Changers 2
Game Changers

18

Oct
PUBLICATIE DATUM: 26-02-2018

AgendaExpositiesAmsterdam Centrum

Game Changers at Maritime Museum

Een tentoonstelling vol met innovaties


Game Changers is een tentoonstelling in het Scheepvaarmuseum. Tijdens deze expositie nemen ze je mee door allerlei innovaties in de scheepvaarttechniek. Ga mee op een reis door successen, verrassingen en gefaalde pogingen.

Over deze tentoonstelling

Tijdens Game Changers zal je meer dan 25 indrukwekkende en interessante innovaties zien die de Nederlandse scheepvaart hebben beïnvloed. Ontdek hoe ontwikkelingen in Nederland en in de scheepvaart met elkaar verbonden zijn. Zo was de grote VOC vloot nooit daar geweest zonder de ontwikkeling van een zaagmolen.

Ook zijn er verschillende maandthema’s, deze komen tot uiting in het weekend. Volg workshops, luister naar lezingen of kijk documentaires. Check de website van het scheepvaart museum voor meer informatie en de verschillende thema’s.

Dare to Discover

Vergeet ook niet om hun nieuwe VR-installatie te bekijken als je toch op bezoek bent. Tijdens Dare to Discover word je meegenomen op een virtual-reality-reis over de Amsterdamse haven door de eeuwen heen.
What people say about Game Changers at Maritime Museum

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

The National Maritime Museum Amsterdam

Adres

Kattenburgerplein 1,

Start Datum

29 October 2017 (Dit evenement is voorbij)

Eind Datum

01 July 2018 (Dit evenement is voorbij)

Web

hetscheepvaartmuseum.nl

Telefoonnummer

+31 (0)20 523 2222Locatie informatie

Scheepvaartmuseum

The National Maritime Museum Amsterdam

Ondek Amsterdam

The Netherlands was a rich naval History. The National Maritime Museum Amsterdam is dedicated to this time. This museum has an impressive collection of historical objects including weapons, paintings, world maps and scale models. The crown jewel of the museum is a full-size replica of a cargo ship from the 18th-century that shipwrecked in the English …

Lees meer over The National Maritime Museum AmsterdamStadsdeelCentrum

Ondek Amsterdam

Wil je weten wat het centrum van Amsterdam naast de grachten en Rosse buurt nog meer biedt? Laat Hello Amsterdam je stadsgids zijn en je ontdekt het.

Explore Centrum