Kevin Ledo in GO Gallery - Art Exhibitions - Hello Amsterdam
Kevin Ledo at Go Gallery 2
Kevin Ledo at Go Gallery 3
Kevin Ledo at Go Gallery

18

Oct
PUBLICATIE DATUM: 20-05-2018

AgendaExpositiesAmsterdam Grachtengordel

Kevin Ledo in GO Gallery

An Impeccable Bunch


De wereldberoemde stadsartiest Kevin Ledo heeft een eigen expositie in GO Gallery in de maanden mei, juni en juli. Voor deze expositie nodigde hij ook 14 andere artiesten uit om deel uit te maken van zijn An Impeccable Bunch-show. Ledo is beroemd om zijn indrukwekkende muurschilderingen zoals de negen verdiepingen tellende Leonard Cohen in Montreal of de Facing the Future schildering in Libanon. Maar dat betekent niet dat hij het doek volledig heeft verlaten. Hij blijft ook houden van het canvas, daarom heeft hij een enorme hoeveelheid eigen werk dat hij tijdens zijn expositie in de GO Gallery toont.

Over An Impeccable Bunch

Voor deze show nodigde Kevin Ledo 14 kunstenaars uit Noord-Amerika en Europa uit. Zij hebben allen eerder met Ledo gewerkt of staan op zijn lijst met favoriete artiesten. Juni, Paola Delfin, Marina Capdevila, Jason Botkin, Jonathan Bergeron, Labrona, Jon Todd, Dourone, A Squid genaamd Sebastian, Laurence Vallieres, Celeste Byers, Melanie Garcia, Serge KB en Ard Doko zijn de kunstenaars die deel uitmaken van de tentoonstelling. De laatste twee werden gesuggereerd door Oscar van de Voorn en Farud Cambatta van GO Gallery, Ledo voelde meteen een artistieke band met hen.

 
What people say about Kevin Ledo in GO Gallery

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Go Gallery

Adres

Marnixstraat 127, Amsterdam

Start Datum

12 May 2018 (Dit evenement is voorbij)

Eind Datum

07 July 2018 (Dit evenement is voorbij)

Web

www.gogallery.nl
StadsdeelGrachtengordel

Ondek Amsterdam

Veruit de meest bekende aanblik van schitterend Amsterdam: de Grachtengordelbuurt. Hier ontdek je wat de stad het bruisende en cultuurrijke karakter geeft.

Explore Grachtengordel


Suggesties

2

01-06-2018 – 31-10-2018

ICY & SOT at Moco Museum

A Moment of Clarity

ICY & SOT zijn twee Iraanse kunstenaars die controversiële kunst maken, sommigen noemen ze zelfs de Banksy van Iran. De expositie maakt deel uit van een samenwerking met tv- en internetpersoonlijkheid Anna Nooshin, die zelf uit Iran komt. Dat was niet de enige reden waarom Nooshin de broeders wilde betrekken in haar samenwerking met het …

Lees meer over ICY & SOT at Moco Museum