De nieuwe Rembrandt nu te zien in de Hermitage - kunst & cultuur - Hello Amsterdam
New Rembrandt Discovered

18

Oct
PUBLICATIE DATUM: 18-05-2018

AgendaExpositiesAmsterdam Oost

De nieuwe Rembrandt nu te zien in de Hermitage

Een portret van een jongeman


Het kan je bijna niet ontgaan zijn, er is een nieuwe Rembrandt ontdekt! Deze nieuwe Rembrandt is nu te zien in de Hermitage in Amsterdam. Het schilderij werd op 16 mei vakkundig opgehangen en is open voor het publiek. Van 19 tot en met 27 mei kun je het schilderij ook ’s avonds bezoeken, het museum is dan open tot 22:00.

Meer over de nieuw ontdekte Rembrandt

Het portret komt uit 1634 en het werd ontdekt door een kunstverzamelaar op een veiling in Londen die het werk daar kocht voor een luttele € 156.000, -. Hij herkende Rembrandts werk meteen en besloot dus te bieden, niet wetend of het inderdaad een Rembrandt was. Maar nu hebben specialisten het schilderij geanalyseerd en kwamen ze tot dezelfde conclusie. Dit werk moet van de grootmeester zelf zijn. Dit spannende verhaal is tot een boek gekomen, lees alles over de vondst van de nieuwe Rembrand in het boek Rembrandts Portret vaan een jonge man (te koop in de museumwinkel van de Hermitage). Het portret van een jongeman is te zien van 16 mei tot 15 juni in de Hermitage in Amsterdam. Tot 27 mei organiseert de hermitage ook de Hollandse Meesters tentoonstelling.
What people say about De nieuwe Rembrandt nu te zien in de Hermitage

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Hermitage Amsterdam

Adres

Amstel 51,

Start Datum

16 May 2018 (Dit evenement is voorbij)

Eind Datum

15 June 2018 (Dit evenement is voorbij)

Web

hermitage.nl/Locatie informatieHermitage Amsterdam

Ondek Amsterdam

The Hermitage Amsterdam is the largest branch of the world-famous Hermitage of St Petersburg. The museum is located along the Amstel River in the historic Amstelhof building. https://www.youtube.com/watch?v=J5u4hUAC9Is The Hermitage is situated in the Amstelhof, this historic building dates back to the Dutch golden age and used to serve as a retirement home until 2007. …

Lees meer over Hermitage AmsterdamStadsdeel

Artis ZOOmeravonden

Oost

Ondek Amsterdam

Een schitterend stadsdeel van Amsterdam dat niet overspoeld wordt door toerisme? Bezoek stadsparel Amsterdam Oost en ga onder meer naar het Tropenmuseum.

Explore Oost