Lasergamen, bowlen en minigolf bij Powerzone Amsterdam
Powerzone Amsterdam
PUBLICATIE DATUM: 06-09-2018

Zien en DoenAttractiesAmsterdam Centrum

Powerzone

Unlimited fun & BBQ


Ga zeker naar Powerzone wanneer je op zoek bent naar een leuk dag-uitstapje voor het hele gezin. Het is de perfecte locatie voor onder meer lasergames, bowlen en minigolf. Dompel jezelf onder in een strijd tussen goed en kwaad in de lasergame arena, daag je vrienden uit voor het gooien van een strike op de bowlingbaan en laat je verrassen door een prachtige minigolf lichtshow. Deze ‘glow-in-the-dark’ ervaring is hier een absolute aanrader.

BBQ-restaurant bij Powerzone

Na al dat intense bewegen en vooral genieten tijdens de diverse activiteiten heb je waarschijnlijk zin in iets lekkers gekregen. Ga dan zeker voor een gezellig diner naar het BBQ-restaurant van Powerzone. Hier ben je zelf de chef-kok en bereid je alles wat je lekker vindt aan de BBQ op tafel. Terwijl je hier heerlijk aan het bijkomen bent heb je bovendien een schitterend uitzicht op het IJ.

Openingstijden

Powerzone aan de De Ruijterkade 153 in Amsterdam is iedere dag van de week geopend vanaf 12.00 uur. Op zondag tot en met woensdag is de sluitingstijd om 22.00 uur, op donderdag om middernacht en op vrijdag en zaterdag om 1.00 uur.
What people say about Powerzone

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Powerzone

Adres

De Ruijterkade 153, Amsterdam

Web

bit.ly/PowerzoneReserveren

Telefoonnummer

+31 (0)20 760 76 00
StadsdeelCentrum

Ondek Amsterdam

Wil je weten wat het centrum van Amsterdam naast de grachten en Rosse buurt nog meer biedt? Laat Hello Amsterdam je stadsgids zijn en je ontdekt het.

Explore Centrum