Karaoke Bar Duke of Tokyo - Bars in Amsterdam - Hello Amsterdam
Karaoke Room
Karaoke Bar Amsterdam
Duke of Tokyo Bar
Duke of Tokio (1)
Duke of Tokyo
PUBLICATIE DATUM: 07-05-2018

BarsCocktailbarsAmsterdam Centrum

Karaoke bar Duke of Tokyo

Voor Karaoke en Cocktails


Oh yeah! Amsterdam is weer een heel speciaal tentje rijker, de karaoke bar Duke of Tokyo is eindelijk open! Hier verwelkomen ze je graag voor een ronde crazy karaoke met de lekkerste cocktails van de stad! Begin met een drankje om wat moed in te drinken en vertrek daarna naar een van de 8 verschillende kamers waar je de sterren van de hemel kunt zingen!

Meer over The Duke of Tokyo

Wanneer je zin hebt om een deuntje mee te zingen kun je kiezen uit 8 verschillende karaoke-cabines van verschillende groottes. De kleinste kamer is geschikt voor vier personen, de grootste kamer is geschikt voor twintig. De kamers worden per twee uur verhuurd en je betaalt voor de maximale capaciteit van de kamer. Zorg er dus voor dat je al je zangvrienden meeneemt, zodat je optimaal gebruik kan maken van je avond! Voor of na een rondje karaoke kun je aanschuiven voor een cocktail aan de traditionele Japanse bar. Hier serveren ze maandelijks een andere signature-cocktail die op de een of andere manier altijd gekoppeld is aan Japan.
What people say about Karaoke bar Duke of Tokyo

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Duke of Tokyo

Adres

Reguliersdwarsstraat 37, Amsterdam

Web

dukeoftokyo.com/

Opening's uren

Monday 17:00 - 01:00


Tuesday Closed


Wednesday 17:00 - 01:00


Thursday 17:00 - 01:00


Friday 17:00 - 03:00


Saturday 13:00 - 03:00


Sunday 13:00 - 01:00

StadsdeelCentrum

Ondek Amsterdam

Wil je weten wat het centrum van Amsterdam naast de grachten en Rosse buurt nog meer biedt? Laat Hello Amsterdam je stadsgids zijn en je ontdekt het.

Explore Centrum


SuggestiesTon Ton Club

De eerste Barcade in Amsterdam

De allereerste Ton Ton Club is te vinden in het midden van de wallen. Hier kun jij de oude tijden herleven. De bar heeft een gezellige 70’s en 80’s stijl, inclusief een echte speelhal. Dit wordt ook een arcade genoemd, daarom heet de Ton Ton Club ook wel een barcade! Hier kun jij iconische spellen …

Lees meer over Ton Ton Club


1

Club AIR

Iconische Club aan het Rembrandtplein

Club AIR vind je midden in het epicentrum van het Amsterdamse nachtleven: het Rembrandtplein. In 2010 opende de club zijn deuren en sindsdien is het een iconische club in dit uitgaansgebied. Hier staat tolerantie, diversiteit, creativiteit en vrijheid voorop. Dit hebben niet alleen locals gemerkt, op een willekeurige avond vind je hier zowel Amsterdammers als …

Lees meer over Club AIR