Kebabi - Vegan & Vega Restaurants Amsterdam - Hello Amsterdam
Kebabi 4
PUBLICATIE DATUM: 02-06-2018

RestaurantsInternationaalAmsterdam Centrum

Kebabi

Vegan snacken op de Overtoom


Vegan is hot! Naast de Vegan Junkfood Bar, zijn er nog veel meer vegan tentjes die openen in en rondom te stad. Kebabi is een van die nieuwe tentjes, en het is zeker het bezoeken waard! Hier serveren ze ook vegan snacks, maar dan net zoals in een reguliere döner zaak! De bestseller is dan ook kun eigen vegan döner kebab(i), maar dat is niet het enige wat ze hier serveren. Geniet van een vlezige ervaring, maar dan zonder de impact op het milieu of dierenleed.

Geen zin in een hele maaltijd? Bij Kebabi kun je ook terecht voor een lekker drankje aan de bar of op het terras aan de Overtoom.

Meer over Kebabi Amsterdam

Deze zaak werd geopend omdat de eigenaren een voorliefde hadden voor bier, kebab en dierenwelzijn. Daaruit ontstond dus de aller eerste veganistische kebab-zaak in de stad. Hier is de döner gemaakt van 100% plantaardig eiwit. Naast döner kebab(i) serveren ze ook een lekkere salade, een Kapsalon, wafelfriet, of finger food in de vorm van bitterballen of kaasstengels en lekkere zoete baklava.
What people say about Kebabi

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Kebabi

Adres

Overtoom 428, Amsterdam

Web

www.kebabi.amsterdam/
StadsdeelCentrum

Ondek Amsterdam

Wil je weten wat het centrum van Amsterdam naast de grachten en Rosse buurt nog meer biedt? Laat Hello Amsterdam je stadsgids zijn en je ontdekt het.

Explore Centrum