Nomads Amsterdam - Internationaal Restaurant Amsterdam - Hello Amsterdam
Nomads Amsterdam Terrace
PUBLICATIE DATUM: 27-06-2018

RestaurantsInternationaalAmsterdam Oost

Nomads Amsterdam

The Nomad-spirited restaurant


Nomads Amsterdam is een restaurant dat je graag meeneemt op een culinaire reis rond de wereld. Als echte nomaden hebben ze de hele wereld over gereisd om de beste smaken en texturen te vinden die hun gasten kunnen ervaren. Elk jaar heeft het restaurant twee culinaire stops op hun reis. Deze haltes weerspiegelen de landen waar hun gerechten op gebaseerd zijn. Tijdens deze stops kunnen gasten van Nomads Amsterdam genieten van het eten en de cultuur die dit land te bieden heeft.

Nomads Atmosphere Nomads Food Nomads Restaurant snacks

Proef Peru bij Nomads Amsterdam

Op dit moment kun je bij het restaurant Peru proeven. Tijdens hun bezoek aan dit geweldige land hebben ze ervaren waarom Lima ook wel de voedselhoofdstad van het continent wordt genoemd. De frisse en kleurrijke producten in combinatie met de wereldse invloeden die de Peruaanse keuken kent, zorgen voor een aantal bijzondere smaakexplosies.

Nomads Amsterdam

Op hun menu vind je een aantal smakelijke chevice’s, tiradito’s en causa’s die de Peruaanse keuken weerspiegelen. Daarnaast serveren ze ook een lekkere encanelado (een kaneelbroodje met merengue) of een turron de chocolate, dus laat zeker een gaatje voor het toetje. Geen tijd voor een diner? Ze hebben ook een geweldig lunch- en borrelmenu.

Je vindt het restaurant in Amsterdam Oost, vlakbij de Dappermarkt (een van de beste markten van Amsterdam).
What people say about Nomads Amsterdam

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Nomads

Adres

Oranje-Vrijstaatkade 55, Amsterdam

Web

www.nomads-amsterdam.nl
Stadsdeel

Artis ZOOmeravonden

Oost

Ondek Amsterdam

Een schitterend stadsdeel van Amsterdam dat niet overspoeld wordt door toerisme? Bezoek stadsparel Amsterdam Oost en ga onder meer naar het Tropenmuseum.

Explore Oost


Suggesties

1

Tropenmuseum

Ondek Amsterdam

Het Tropenmuseum in Amsterdam is een museum dat gaat over mensen en is gehuisvest in een indrukwekkend monumentaal pand met uitzicht op het Oosterpark. De uitgebreide permanente tentoonstelling en regelmatig wisselende tentoonstellingen bevatten objecten die allemaal een verhaal te vertellen hebben over de mensheid. Zo neemt de Rhythm & Roots tentoonstelling je mee op een …

Lees meer over Tropenmuseum
Artis Royal Zoo

Ondek Amsterdam

In de Plantagebuurt van Amsterdam vind je Artis, de oudste dierentuin van Nederland en één van de populairste toeristische locaties van de stad. De dierentuin werd opgericht in 1838 en beschikt onder meer over een aquarium, een planetarium en een zoölogisch museum. Boek nu je tickets en geniet volop van deze prachtige dierentuin van Amsterdam. …

Lees meer over Artis Royal Zoo