Ontdek Amsterdams verborgen parel – Restaurant 1e Klas
PUBLICATIE DATUM: 06-09-2018

RestaurantsInternationaalAmsterdam Centrum

Restaurant 1e Klas

Ondek Amsterdam


Grand Café Restaurant 1e Klas is een verborgen parel in Amsterdam voor zowel het toerisme als het bedrijfsleven. Hier beleef je de grandeur van weleer. Dit verrassende historische restaurant dateert uit 1885 en bevindt zich op perron 2B van het Centraal Station van Amsterdam. Het unieke monumentale restaurant is door The Guardian toegevoegd aan de top 10 van beste stationsrestaurants in Europa. Dit restaurant is dan ook een warme ontmoetingsplek voor iedereen. In dit authentieke horeca etablissement vind je een smeltkroes van nationale en internationale gasten, (trein)reizigers en passanten. Zij genieten hier van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Ook voor een drankje kun je uitstekend terecht bij Grand Café Restaurant 1e Klas.

Speciale deal

Ontvang 50% korting op je rekening. Inclusief eten en drinken. Hoe? Reserveer via Iens of Tripadvisor en ontvang je korting.

Business- en evenementenlocatie – Restaurant 1e Klas

Zakelijk gezien staat dit restaurant bekend als een zeer goed bereikbare business- en evenementenlocatie. Dit heeft veel te maken met de diverse openbaar vervoersoorten die hier letterlijk voor de deur stoppen. Daarnaast kun je in Restaurant 1e Klas meerdere ruimtes huren voor zowel grote als kleinere groepen.
What people say about Restaurant 1e Klas

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Restaurant 1e Klas

Adres

Stationsplein 15 (Platform 2B), Amsterdam

Web

www.restaurant1eklas.nl

Telefoonnummer

+31 (0)20 625 01 31

Opening's uren

1e Klas is open 7 days a week from 08.30 AM - 11.00 PM for breakfast, lunch, dinner and drinks.
StadsdeelCentrum

Ondek Amsterdam

Wil je weten wat het centrum van Amsterdam naast de grachten en Rosse buurt nog meer biedt? Laat Hello Amsterdam je stadsgids zijn en je ontdekt het.

Explore Centrum