Teng Janssen - Restaurants Amsterdam - Hello Amsterdam City Guide
Teng Janssen Restaurant
PUBLICATIE DATUM: 14-04-2018

RestaurantsMediterraansAmsterdam Zuid

Teng Janssen

Meer dan 100+ Europese wijnen in Amsterdam Oud Zuid


Oud Zuid heeft met Teng Janssen en nieuwe hotspot voor de wijnliefhebbers. Met meer dan 100 soorten wijn uit voornamelijk Frankrijk en Italië, moet er een wijn tussen zitten die in de smaak valt. Zo niet, dan kun je altijd nog overstappen op een van hun heerlijke biertjes van de tap of signature cocktails. Naast drank, kun je hier ook de hele dag terecht voor eten. Bij Teng Janssen serveren ze een lekker ontbijt, lunch en diner.

Over Teng Janssen

Teng Janssen dankt zijn naam aan de grootvader van de eigenaar. Hij heeft het restaurant naar zijn “bompa” vernoemd om zijn inspirerende geest te eren en in leven te houden. Hiermee hoopt hij zijn hang naar innovatie, samenwerking, creatie en boven alles het genieten aan anderen door te geven.

Om te genieten van alles wat ze hier te bieden hebben, bestel je een 3-,4-,5- of 6-gangendiner met bijpassend wijnarrangement. Wanneer je uitgegeten bent kun je nog een lekkere signature cocktail bestellen om de avond af te sluiten (of te beginnen).
What people say about Teng Janssen

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Teng Janssen

Adres

Beethovenstraat 27, Amsterdam

Web

www.tengjanssen.nl/

Telefoonnummer

+31 (0)20 737 12 59

Opening's uren

Tuesday 08:30 - 01:00


Wednesday 08:30 - 01:00


Thursday 08:30 - 01:00


Friday 08:30 - 02:00


Saturday 09:00 - 02:00
StadsdeelZuid

Ondek Amsterdam

Altijd al het Koninklijk Concertgebouw willen bezoeken of door het Vondelpark willen wandelen? Dat en nog veel meer moois beleef je in Amsterdam Zuid.

Explore Zuid