Thúskomme - Dutch Food Restaurants - Hello Amsterdam City Guide
Thúskomme Outside
Thúskomme food
PUBLICATIE DATUM: 12-04-2018

RestaurantsHollandsAmsterdam Oost

Thúskomme

Een beetje Friesland in het midden van Amsterdam


In het altijd gezellige Amsterdam Oost vind je bar/ restaurant Thúskomme. Het restaurant dankt zijn naam (en sfeer) aan het vleugje Friesland dat aan de hele zaak is toegevoegd. Hier eet je authentieke gerechten die smaken zoals bij je grootmoeder aan de keukentafel. Je kunt hier terecht voor een heerlijk diner of een borrel met lekkere hapjes.

Over Thúskomme

Bij Thúskomme waarderen ze voedsel van hoge kwaliteit dat onder de beste omstandigheden wordt geproduceerd. Ze kiezen daarom voor kleinere leveranciers, zodat zij de producten (en de mensen achter de producten) goed kennen en de lijnen kort kunnen houden. In het restaurant hangt een ontspannen sfeer, hiermee is het de perfecte locatie om bij te komen van je drukke week. Hier krijg je voor €15,- een heerlijke maaltijd die wekelijks veranderd. Ze hebben opties met vlees en vis, maar serveren ook een vegetarische variant.
What people say about Thúskomme

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Thúskomme

Adres

Batjanstraat 1, Amsterdam

Web

thuskomme.nl/

Opening's uren

Daily 14:00 - 01:00
Stadsdeel

Artis ZOOmeravonden

Oost

Ondek Amsterdam

Een schitterend stadsdeel van Amsterdam dat niet overspoeld wordt door toerisme? Bezoek stadsparel Amsterdam Oost en ga onder meer naar het Tropenmuseum.

Explore Oost