Water & Brood | Breakfast/Lunch | Hello Amsterdam City Guide
Water en Brood Binnen
PUBLICATIE DATUM: 14-04-2018

RestaurantsOntbijt/LunchAmsterdam Oost

Water & Brood

Jouw favoriete all-day brunch tentje


Water & Brood is een van de hotspots voor ontbijt of lunch in Amsterdam Oost. Dit gedeelte van de stad staat misschien niet bekend om de culturele high lights, maar het zit wel tjokvol leuke restaurants. Water & Brood is geen uitzondering, hier kun je de hele dag brunchen met Caribische invloeden. Met maar 25 plaatsen moet je er wel op tijd bij zijn, het is een van de meer intiemere tentjes in de stad.

Wat moet je bestellen bij Water & Brood?

Hier kun je de hele dag brunchen met de O.G. Fraîche Fried Chicken & Waffles, deze Southern Style gefrituurde kip met maple syrup en scrambled eggs is de perfecte start voor een luie zondagochtend. Je kunt het ook wat lichter houden met de “Keepin’it Light”. Dit is Griekse yoghurt met vers fruit en muesli geserveerd met scrambled eggs op geroosterd brood. Meer een lunch type? Ze hebben ook heerlijke broodjes, burgers en salades die je de hele dag door kunt bestellen.
What people say about Water & Brood

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Water & Brood

Adres

Nieuwe Kerkstraat 84, Amsterdam

Web

www.waterenbrood.com/

Opening's uren

Thursday till Friday 9:00 - 17:00

Saturday & Sunday 10:00 - 16:00


Stadsdeel

Artis ZOOmeravonden

Oost

Ondek Amsterdam

Een schitterend stadsdeel van Amsterdam dat niet overspoeld wordt door toerisme? Bezoek stadsparel Amsterdam Oost en ga onder meer naar het Tropenmuseum.

Explore Oost