De Bijenkorf - Department Stores in Amsterdam - Hello Amsterdam
Bijenkorf Amsterdam
PUBLICATIE DATUM: 01-06-2018

WinkelsModeAmsterdam Centrum

De Bijenkorf

Warenhuis luxe merken en goederen


Een bezoek aan Amsterdam is natuurlijk niet compleet zonder een bezoekje aan De Bijenkorf, het bekendste warenhuis van de stad. Hier vind je vijf verdiepingen vol met luxe kledingmerken, accessoires, beauty producten, schoenen en culinaire hoogstandjes. Hier vind je sowieso een bijzonder cadeau voor jezelf of voor een ander. Ook worden hier de meest exclusieve merken zoals Louis Vuitton, Hèrmes, Burberry, Chloé en Gucci verkocht.

Verwen jezelf bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf kun je ook terecht voor luxe designer handtassen en andere lederwaren. Met meer dan veertig verschillende merken zoals onder andere Furla, Michael Kors, Céline, Balenciaga en Tom Ford is je nieuwe handtas maar een kort shoptripje van je verwijderd. Daarnaast hebben ze een compleet vernieuwde beauty afdeling vol met luxe make-up en verzorgingsmerken.

Daarnaast kun je ook eten bij De Bijenkorf Kitchen, dit is een restaurant met internationale allure. Hier worden gerechten uit alle landen bij verschillende kookstations à la minute bereid.

Hiermee is de Bijenkoft hét meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis waar iedereen bijzonder is.

De Bijenkorf biedt klanten niet alleen een ongeëvenaarde en prachtig verfijnde winkelsfeer met een indrukwekkende 75.000 m2 met de beste accessoires, mode, schoenen en nog veel meer, maar vanaf dit voorjaar ging het luxe warenhuis nog een stap verder met de introductie van zijn exclusieve Personal Shopping lounge. Deze prachtige ruimte op de tweede verdieping weerspiegelt de filosofie van de winkel. Ninke Gijzel, inkoopdirecteur, legt uit: “Met een premium-belevingsstrategie onderscheidt De Bijenkorf zich qua merk, service en winkelervaring. Door deze lounge te openen en de persoonlijke service te bieden die daarbij hoort, breiden we dit verder uit. ”

De service wordt aangeboden op afspraak. Bel +31 (0) 88 245 3545 of stuur een e-mail naar personalshopping@debijenkorf.nl.
What people say about De Bijenkorf

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

De Bijenkorf

Adres

Dam 1, Amsterdam

Web

www.debijenkorf.nl

Telefoonnummer

+31 (0)800 08 18
StadsdeelCentrum

Ondek Amsterdam

Wil je weten wat het centrum van Amsterdam naast de grachten en Rosse buurt nog meer biedt? Laat Hello Amsterdam je stadsgids zijn en je ontdekt het.

Explore Centrum


Suggesties

1

De Bijenkorf Kitchen

Ondek Amsterdam

Wanneer je in Amsterdam winkelt, dan is de Bijenkorf Kitchen een geweldige plek om even te stoppen en een hapje te nemen om je uithoudingsvermogen even bij te tanken. De Bijenkorf Amsterdam is een inspirerend, trendsettend en dynamisch warenhuis. Wat de Bijenkorf Amsterdam onderscheidt, is het brede scala aan collecties, originele thema’s, evenementen en internationale …

Lees meer over De Bijenkorf Kitchen