Komono - Fashion in Amsterdam - Hello Amsterdam Stadsgids
PUBLICATIE DATUM: 29-05-2018

WinkelsModeAmsterdam Jordaan

Komono

Van Antwerpen tot Amsterdam


Komono is in 2009 opgericht door Raf Maes en Anton Janssens in de stad Antwerpen. Het merk beschikt over prachtige accessoires die zijn vervaardigd door een getalenteerd team van dromers en ontwerpers die zich inzetten om de hoge kwaliteitsstandaarden en Belgische traditie te handhaven. Komono biedt hun mode wereldwijd aan en staat bekend om zijn slanke ontwerp, toegankelijke prijzen, inspirerend kleurenpalet en esthetisch minimalisme. Dit mooie merk heeft ook een flagship store hier in Amsterdam!

De Komono winkel op de Elandsgracht in Amsterdam

De ruime winkel aan de Elandsgracht (hun vierde flagship store na Antwerpen, Brussel en Tokio) is een van de topadressen in de stad om een ​​nieuw horloge of een trendy zonnebril te scoren. Omdat de winkel is uitgerust met grote spiegels, is er voldoende gelegenheid om jezelf in hun (nieuwe) collectie te checken. Alle items zijn geordend op model en zijn verkrijgbaar in een groot aantal (opvallende) kleuren.
What people say about Komono

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Komono

Adres

Elandsgracht 59, Amsterdam

Web

www.komono.com
StadsdeelJordaan

Ondek Amsterdam

Altijd al willen weten hoe het is om in de Jordaan te leven? Beleef het nu zelf en ontdek de schoonheden van deze volkswijk met Hello Amsterdam als gids.

Explore Jordaan