Maak een Dinner Cruise door de Amsterdamse grachten
PUBLICATIE DATUM: 21-11-2017

Zien en DoenRondvaartenAmsterdam Centrum

Amsterdam Dinner Cruise

Ondek Amsterdam


Combineer een heerlijk diner met een rondvaart door de grachten met deze Amsterdam Dinner Cruise. Een rondvaart is een ideale manier om Amsterdam te ontdekken en deze rondvaart is heel bijzonder. Tijdens de rondvaart geniet je van de culinaire hoogstandjes van chef-kok Frans Kelders. Er wordt een viergangenmenu geserveerd waarbij je kunt kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu. Alle drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Heerlijk eten en de stad leren kennen

Tijdens deze unieke Amsterdam Dinner Cruise leer je Amsterdam kennen vanaf het water. Bewonder de mooie historische gebouwen, bijzondere kerken en pittoreske bruggen langs en over de grachten. De rondvaart duurt ruim 2 uur zodat je alle tijd hebt om van het heerlijke diner te genieten en alle bezienswaardigheden in je op te nemen. De boot vertrekt vanaf de Prins Hendrikkade achter het Centraal Station tijdens het zomerseizoen dagelijks om 20.00 uur.
What people say about Amsterdam Dinner Cruise

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TICKETS

Locatie

LOVERS CANAL CRUISES

Adres

Stationsplein, Amsterdam
StadsdeelCentrum

Ondek Amsterdam

Wil je weten wat het centrum van Amsterdam naast de grachten en Rosse buurt nog meer biedt? Laat Hello Amsterdam je stadsgids zijn en je ontdekt het.

Explore Centrum