Dok Amsterdam beach
Dok Amsterdam Cafe
PUBLICATIE DATUM: 12-05-2018

Zien en DoenPodiumAmsterdam Centrum

Dok Amsterdam

De nieuwe festivallocatie en café-hotspot in de stad


Dok Amsterdam is de nieuwe, hippe locatie in de Amsterdamse Houthavens. Deze locatie is de perfecte mix tussen industrieel, beachy en eclectisch. Zoals je misschien al hebt gezien in onze lijst met Beste Food Festivals in Amsterdam 2018, organiseren ze dit jaar verschillende festivals op het Dok Amsterdam-terrein, maar dat is niet alles! Daarnaast hebben ze ook hun eigen café: Dok’s Café, waar je ontspannen kunt borrelen met een drankje, een snack en een hele hoop zon. Je kunt hier met de auto komen (€ 3, – per uur), met bus 48 vanaf het centraal station of je kunt zelfs je boot aanmeren na een lange zonnige dag varen.

Wat je ook doet, vergeet niet om te genieten van dit nieuwe stadsstrand zolang de Nederlandse zomer duurt!

Dok’s Café, wanneer en wat is er precies te krijgen?

Dok’s Café is geopend van donderdag tot zondag van 12:00 tot 23:00 uur. Je kunt hier geen uitgebreid diner eten, maar het heeft een prima kaart voor de lunch of de borrel. Je kunt natuurlijk ook gewoon wat meer bestellen om er wél een diner van te maken. Ga voor de super nacho’s, een bittergarnituur, een salade of een van de lekkere sandwiches.
What people say about Dok Amsterdam!

Give your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Dok Amsterdam

Adres

Moermanskkade 71, Amsterdam

Web

www.dokamsterdam.nl/
StadsdeelCentrum

Ondek Amsterdam

Wil je weten wat het centrum van Amsterdam naast de grachten en Rosse buurt nog meer biedt? Laat Hello Amsterdam je stadsgids zijn en je ontdekt het.

Explore Centrum


Related Events

Funky Vegan Food Festival 2018

14-07-2018 – 14-07-2018

Funky Vegan Food Festival 2018

Ontdek dat veganistisch meer is dan alleen plantaardig

Op 14 juli is het tijd voor het Funky Vegan Food Festival 2018! Tijdens dit festival zal Dok Amsterdam worden omgetoverd in de droom van elke vegan. Veganistisch eten, sieraden en andere hebbedingetjes zijn te koop terwijl je met een drankje in je hand geniet van de live muziek. Het festival staat ook open voor …

Read more about Funky Vegan Food Festival 2018


Asian Street Food Festival Amsterdam

26-08-2018 – 27-08-2018

Asian Street Food Festival Amsterdam 2018

Ontdek de smaak van Azie

Asian Street Food Festival Amsterdam 2018 wordt gehouden op de nieuwe festivallocatie Dok Amsterdam. Het festival vindt plaats op 26 en 27 augustus van 13:00 tot 22:00 uur. Tijdens deze twee dagen kun je jezelf onderdompelen in een Aziatisch-snack-Walhalla terwijl de foodtrucks street food vanuit uit alle delen van Azië serveren. Wat kun je verwachten …

Read more about Asian Street Food Festival Amsterdam 2018