Agenda Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Agenda in Amsterdam

Kalender van activiteiten in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kalender die altijd up-to-date is en waar evenementen, exposities, festivals en andere leuke dingen op staan, die je in Amsterdam kunt bezoeken? Zoek niet verder. Hier bij Hello Amsterdam is het ons werk om te weten wat er gaande is in de stad. Op onze kalender vind je informatie over festivals, markten, exposities en jaarlijks terugkerende evenementen en nog vele andere dingen die je in Amsterdam kunt doen.

We updaten onze kalender elke dag met nieuwe dingen om te doen. Check dus zeker onze kalender voordat je Amsterdam bezoekt, zodat je altijd weet wat er te doen is wanneer je naar Amsterdam toe gaat.

De kalender van Amsterdam

De kalender van Amsterdam zit vol met terugkerende festivals, zoals het TREK Food Truck Festival, het Amsterdam Wine Festival, het Amsterdam Coffee Festival, de Amsterdam Cocktail Week, het Seafood Festival en nog veel meer andere zomerse festivals. Verder kent Amsterdam nog veel andere jaarlijkse feesten, zoals de Amsterdam Pride met de canal parade, zoals Koningsdag, wanneer iedereen naar de stad trekt in een oranje outfit, en zoals het Amsterdam Light Festival, wanneer de hele stad prachtig verlicht is. De mooiste manier om dit te ervaren is door een rondvaart over de grachten of door een mooie stadswandeling. Verder is er in Amsterdam vaak live entertainment in de vorm van concerten, feesten, komedie en andere live-optredens.

Een ander groot deel van de kalender van Amsterdam bestaat uit de vele exposities en tentoonstellingen in de stad. Uiteraard kun je naar de wereldberoemde musea zoals het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en de Hermitage. Daar zijn vaste en wisselende tentoonstellingen te zien. Verder zijn er ook nog heel veel kleine galerieën met tentoonstellingen van bekende en nieuwe, opkomende kunstenaars.

Weet altijd wat er gaande is in de stad

Bij Hello Amsterdam is het ons grootste doel om de kalender te vullen met de beste evenementen van de stad. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein het is, zolang het leuk en entertainend is, zetten wij het op de kalender. We zetten alle evenementen uit alle stadsdelen op de kalender, van de Jordaan, tot de Pijp, tot Amsterdam Noord. Wij helpen je om uit te zoeken wat er in de verschillende delen van de stad te doen is.

Check dus altijd onze kalender voordat je de stad bezoekt, zodat je van tevoren eventueel kaartjes kunt bestellen. Zo vermijd je lange wachtrijen en weet je zeker dat je optimaal profiteert van je bezoek aan Amsterdam.

City Map

MEER