Art = ARTIS - Kunst Exposities - Hello Amsterdam City Guide

13

Dec
PUBLICATION DATE: 26-05-2018

AgendaExpositiesAmsterdam Oost

Art = ARTIS

Een kunstroute in de dierentuin


Art = ARTIS is een creatief initiatief van de Artis Royal Zoo. Van 20 april tot 26 augustus je door de hele dierentuin bijzondere kunstwerken bewonderen. Hiermee ze hun wens om meer te zijn dan een dierentuin onderstrepen, Artis is namelijk ook de tuin van Amsterdam en een educatief centrum. Naast deze kunstwerken hebben ze ook een fototentoonstelling genaamd The State of Nature in het Aquarium.

Over Art = ARTIS

Tijdens deze maanden hebben jonge kunstenaars van het MOAM-collectief kunst gemaakt die perfect past in de Artis-traditie en esthetiek. Om alle kunst goed te bekijken, kun je de Art = Artis-route volgen, die je langs alle kunstwerken voert en je meer leert over de objecten, de kunstenaars en hun inspiratie. Koppel dit culturele uitje met een van de gezellige Artis ZOOmeravonden voor een geweldige zomer in de stad.


Location

Artis Royal Zoo

Address

Plantage Kerklaan 38-40,

Start Date

20 April 2018 (this event is over)

End Date

26 August 2018 (this event is over)Location infoArtis Royal Zoo

Discover Amsterdam

In de Plantagebuurt van Amsterdam vind je Artis, de oudste dierentuin van Nederland en één van de populairste toeristische locaties van de stad. De dierentuin werd opgericht in 1838 en beschikt onder meer over een aquarium, een planetarium en een zoölogisch museum. Boek nu je tickets en geniet volop van deze prachtige dierentuin van Amsterdam. …

Read more about Artis Royal ZooNeighbourhood

Artis ZOOmeravonden

Oost

Discover AmsterdamExplore Oost