Meditatie in de Hortus Botanicus Amsterdam - Events - Hello Amsterdam
da
/
/

20

Oct
PUBLICATIE DATUM: 10-06-2018

AgendaEventsAmsterdam Oost

Meditatie in de Hortus Botanicus Amsterdam

Kom tot rust in de drukte van de stad


Elke dinsdag in juni en september vindt in de Hortus Botanicus, de botanische tuin van Amsterdam, een Conscious club plaats. Dit is een meditatiesessie in een van de prachtige kassen van de botanische tuin. Het is de perfecte plek om te mediteren in het midden van deze drukke en bruisende stad. Tijdens deze sessies zijn er verschillende avonden met hun eigen thema. Zo zijn er begeleide meditaties, natural movement en yin yoga, ademhalingsoefeningen en een muzikale reis; een ontspannend concert met een harp, gitaren en een gong waarmee je een ontspannen wordt meegevoerd op de muziek.

The Conscious Club in de Hortus Botanicus Amsterdam

Je moet een kaartje kopen voor deze evenementen (prijzen variëren tussen € 20, – en € 30, -) om ervoor te zorgen dat de kas niet te druk is. Naast je ticket moet je ook je eigen yogamat, kussen en al het andere dat je nodig hebt meenemen tijdens de meditatiesessie.


Location

Hortus Botanicus

Address

Plantage Middenlaan 2a,

Start Date

05 June 2018 (this event is over)

End Date

25 September 2018 (this event is over)

Web

dehortus.nlLocation infoHortus Botanicus

Discover Amsterdam

Elke dinsdag in juni en september vindt in de Hortus Botanicus, de botanische tuin van Amsterdam, een Conscious club plaats. Dit is een meditatiesessie in een van de prachtige kassen van de botanische tuin. Het is de perfecte plek om te mediteren in het midden van deze drukke en bruisende stad. Tijdens deze sessies zijn …

Read more about Hortus BotanicusNeighbourhood

Artis ZOOmeravonden

Oost

Discover AmsterdamExplore Oost