Exposities Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Exposities in Amsterdam zuid

Amsterdam Exposities

Dat Amsterdam zeker niet alleen om het bruisend nachtleven bekend staat bewijzen de vele kunsttentoonstellingen die de stad rijk is. Het aanbod is echt enorm en zeer hoogstaand. Je moet alleen wel weten waar je ze moet vinden. Daarbij is Hello Amsterdam je graag van dienst. We hebben ze allemaal voor jou in een handige kalender gezet zodat je er geen eentje hoeft te missen.

Kunsttentoonstellingen in Amsterdam: de must-sees

The Cobra Art Company werkt met gevestigde kunstenaars en fotografen uit de hele wereld om een wisselende collectie moderne kunst, fotografie en beeldhouwkunst te creëren. Hierin worden speciale materialen zoals vloeibare glans, metaalverf en hars gecombineerd, met oog voor kleur en detail. Het Chinese tassenmerk Bampo maakte zijn debuut op de Europese markt met een tentoonstelling in het Tassenmuseum in Amsterdam. Bampo vertaalt al 20 jaar traditionele Chinese cultuur en ambachten in moderne ontwerpen. Bampo’s missie is om bij te dragen aan het behoud van de Chinese cultuur en deze door te geven aan toekomstige generaties.

Dit is uiteraard maar een kleine selectie van de vele kunsttentoonstellingen die je in Amsterdam kunt vinden. Neem op je gemak onze site door en ontdek in de kalender welke kunsttentoonstelling je beslist niet wilt missen.