Asian Street Food Festival Amsterdam 2018 - Festivals - Hello Amsterdam
2
2

18

Nov
PUBLICATION DATE: 15-05-2018

AgendaFestivalsAmsterdam Centrum

Asian Street Food Festival Amsterdam 2018

Ontdek de smaak van Azie


Asian Street Food Festival Amsterdam 2018 wordt gehouden op de nieuwe festivallocatie Dok Amsterdam. Het festival vindt plaats op 26 en 27 augustus van 13:00 tot 22:00 uur. Tijdens deze twee dagen kun je jezelf onderdompelen in een Aziatisch-snack-Walhalla terwijl de foodtrucks street food vanuit uit alle delen van Azië serveren.

Wat kun je verwachten op het Asian Street Food Festival Amsterdam

De bekendste Aziatische snack is waarschijnlijk sushi, daarom serveert The International Sushi Festival Truck tijdens het festival de lekkerste maki’s, rolls en shashimi.  Sushu niet helemaal jouw ding? Ga dan voor een lekker wokgerecht bij de Wok and Roll, probeer een bao bij de Bao-truck Forg of proef opgerold ijs bij de Roll’D Up Ice Cream Rolls-truck. Daarnaast zijn Taste of Asia, FRESH off the TRUCK, Cocos Locos, Amantra Indian Bites en Anneke’s Kitchen er ook om je te voorzien van hun favoriete Asian Street Food-gerechten.

 


Location

Dok Amsterdam

Address

Moermanskkade 71,

Start Date

04 August 2018 (this event is over)

End Date

05 August 2018 (this event is over)

Web

www.dokamsterdam.nl/Location info

2

Dok Amsterdam

De nieuwe festivallocatie en café-hotspot in de stad

Dok Amsterdam is de nieuwe, hippe locatie in de Amsterdamse Houthavens. Deze locatie is de perfecte mix tussen industrieel, beachy en eclectisch. Zoals je misschien al hebt gezien in onze lijst met Beste Food Festivals in Amsterdam 2018, organiseren ze dit jaar verschillende festivals op het Dok Amsterdam-terrein, maar dat is niet alles! Daarnaast hebben …

Read more about Dok AmsterdamNeighbourhoodCentrum

Discover AmsterdamExplore Centrum