Springsnow Festival 2018 - Festivals in Amsterdam - Hello Amsterdam
1

21

Jan
PUBLICATIE DATUM: 29-03-2018

AgendaFestivalsAmsterdam Centrum

Springsnow Festival 2018

Vier de lente in de stad!


Tijdens het Springsnow Festival 2018 vieren we de lente in de stad! Van 21 april tot 21 mei staat de stad helemaal in het teken van de Iep, de officiële boom van Amsterdam. Wanneer deze boom in boei staat wordt de hele stad bedekt met wervelende iepenboomzaadjes die als sneeuw naar beneden komen dwarrelen.

De Iepenroute

Doe dit jaar mee met dit bijzondere festival en loop de Iepenroute die je helemaal van het Iepenarboretum (naast Eye Film) in Amsterdam Noord, via de oostkant van het centrum meeneemt naar de Hortus Botanicus. Onderweg kom je de mooiste iepenbomen van de stad tegen, springsnow is dus gegarandeerd op deze route!

Springsnow Festival 2018

Dit jaar zijn er verschillende manieren om dit festival te ervaren. We hebben al de Iepenroute genoemd die door de stad loopt, maar er is meer…

Expositie | 21 april – 20 mei

De 7e editie van dit festival wordt gevierd met een speciale expositie van Simon Trel in het Rietveld Huis in het Amstelpark. Vorig jaar maakte Trel een fotoserie van Amsterdam bedekt met Iepenzaadjes, deze zijn nu te zien tijdens deze bijzondere expositie.

Springsnow Photo Walk | 22 april van 11:00 tot 13:30 uur

Maak een wandeling langs de Iepenroute samen met andere liefhebbers van “springsnow” en fotografie. De wandeling begint om 11:00 uur in het Iepenarboretum en duurt ongeveer 2,5 uur. Deelnemen is gratis, laat de organisatoren wel even weten dat je komt via info@springsnow.nl.

 


Location

Amstelpark

Address

Amstelpark, Amsterdam

Start Date

21 April 2018 (this event is over)

End Date

21 May 2018 (this event is over)

Web

springsnow.nl/
NeighbourhoodCentrum

Discover AmsterdamExplore Centrum