De Keukenhof - De Grootste Bloementuin ter Wereld - Hello Amsterdam
1

21

Jan
PUBLICATIE DATUM: 31-03-2018

AgendaFestivalsBuiten Amsterdam

De Keukenhof

De Grootste Bloementuin in de Wereld


De Keukenhof is een van de beroemdste attracties van Nederland. Elke lente weer, trekt deze grote bloementuin meer dan een miljoen bezoekers per jaar. Ze openen hun deuren half maart en onthullen dan een spectaculair landschap met kleurrijke bloemen en een frisse lentegeur voor iedereen die de tuinen komt bezoeken. Vanwege de beperkte openingstijden van deze attractie (het sluit rond half mei) zijn de tickets erg gewild. Geen nood, je scoort de beste tickets hier bij Hello Amsterdam.

Over de Keukenhof

‘s Werelds grootste bloementuin is de thuisbasis van meer tan 800 soorten tulpen. Daarnaast zijn er ook hyacinten, narcissen, orchideeën en lelies. Hier kun je een wandeling maken langs deze prachtige bloemen en prachtige herinneringen (en selfies!) creëren met vrienden en familie. Naast de bloemen heeft het park ook een kinderboerderij, een leuk doolhof en een speeltuin en een schattenjacht voor kinderen.

Combinatie Tickets

Als je de Keukenhof wilt bezoeken, hebben wij verschillende Keukenhof-arrangementen waaruit je kunt kiezen. Combineer een bezoek aan de bloementuinen met een bezoek aan de tulpenvelden, een bollenkwekerij en/of echte Hollandse windmolens.

Keukenhof Garden Tour

Keukenhof Garden Tour

Boek nu je tickets!

De Keukenhof Tulip Garden Tour omvat een busrit vanuit het centrum van Amsterdam en een snelle toegang tot het park. De Keukenhof Tulip Garden Tour duurt gemiddeld vijf uur, dat is voldoende tijd om door de prachtige tuinen te slenteren.

Keukenhof, flower Fields and Bulb Farm

Keukenhof, flower Fields and Bulb Farm

Boek nu je tickets!

Combineer je reis naar de Keukenhof met een rondleiding door een echte bollenkwekerij! Zie hoe de bloemen worden geoogst, ontmoet de mensen die hier dag en nacht aan werken en neem van dichtbij foto’s met de tulpenvelden.

Keukenhof + Countryside & Windmills

Keukenhof + Countryside & Windmills

Boek nu je tickets!

Bezoek de prachtige bloementuin en ontdek het traditionele Holland in één tour! Dit is een fantastische, ervaring die je een volledige dag meeneemt door de pittoreske Nederlandse dorpjes zoals de Zaanse Schans, Volendam en Marken. Daarnaast krijg je de kans om in je eigen tempo door de bloementuin te slenteren.

Keukenhof Admission + Transfer

Keukenhof Admission + Transfer

Boek nu je tickets!

Een bezoek aan de Keukenhof is een fantastische dag tussen de prachtige bloemen die dit land groot hebben gemaakt. Op weg naar de bloementuin kom je langs de meest gefotografeerde plek in het land; de tulpenvelden. Met dit pakket word je midden in het centrum van Amsterdam opgehaald en ook weer teruggebracht.

 


TICKETS

Location

Keukenhof

Address

Keukenhof 1, Lisse

Start Date

15 March 2018 (this event is over)

End Date

31 May 2018 (this event is over)

Web

keukenhof.nl/
NeighbourhoodBuiten Amsterdam

Discover AmsterdamExplore Buiten Amsterdam