Game Changers at Maritime Museum - Exhibitions - Hello Amsterdam
1
1
1
1

21

Jan
PUBLICATIE DATUM: 26-02-2018

AgendaExpositiesAmsterdam Centrum

Game Changers at Maritime Museum

Een tentoonstelling vol met innovaties


Game Changers is een tentoonstelling in het Scheepvaarmuseum. Tijdens deze expositie nemen ze je mee door allerlei innovaties in de scheepvaarttechniek. Ga mee op een reis door successen, verrassingen en gefaalde pogingen.

Over deze tentoonstelling

Tijdens Game Changers zal je meer dan 25 indrukwekkende en interessante innovaties zien die de Nederlandse scheepvaart hebben beïnvloed. Ontdek hoe ontwikkelingen in Nederland en in de scheepvaart met elkaar verbonden zijn. Zo was de grote VOC vloot nooit daar geweest zonder de ontwikkeling van een zaagmolen.

Ook zijn er verschillende maandthema’s, deze komen tot uiting in het weekend. Volg workshops, luister naar lezingen of kijk documentaires. Check de website van het scheepvaart museum voor meer informatie en de verschillende thema’s.

Dare to Discover

Vergeet ook niet om hun nieuwe VR-installatie te bekijken als je toch op bezoek bent. Tijdens Dare to Discover word je meegenomen op een virtual-reality-reis over de Amsterdamse haven door de eeuwen heen.


Start Date

29 October 2017 (this event is over)

End Date

01 July 2018 (this event is over)

Phone

+31 (0)20 523 2222Location infoDiscover Amsterdam

Game Changers is een tentoonstelling in het Scheepvaarmuseum. Tijdens deze expositie nemen ze je mee door allerlei innovaties in de scheepvaarttechniek. Ga mee op een reis door successen, verrassingen en gefaalde pogingen. Over deze tentoonstelling Tijdens Game Changers zal je meer dan 25 indrukwekkende en interessante innovaties zien die de Nederlandse scheepvaart hebben beïnvloed. Ontdek …

Read more about

NeighbourhoodCentrum

Discover AmsterdamExplore Centrum