Bezoek het winkelwalhalla – Batavia Stad Fashion Outlet
da
/
/
PUBLICATIE DATUM: 26-08-2017

Zien en DoenAttractiesBuiten Amsterdam

Batavia Stad Fashion Outlet

Discover Amsterdam


Winkelen bij Batavia Stad Fashion Outlet is een fantastische ervaring en een geweldige dag uit. Dit charmante, gereconstrueerde zeventiende-eeuwse dorp is een winkelwalhalla voor mensen die graag een statement willen maken met hun garderobe. Ook voor mensen die de voorkeur geven aan fashion van hoge kwaliteit is dit de place to be.

Over Batavia Stad Fashion Outlet

Meer dan 250 internationale mode- en lifestylemerken zoals Hugo Boss, Michael Kors, Lacoste, Polo Ralph Lauren en Tommy Hilfiger voor een prijsvermindering van maar liefst 30 tot 70 procent. Klinkt goed, of niet? Dit staat je te wachten bij deze fantastische winkelervaring. Bovendien vind je er volop inspiratie voor de laatste modetrends, regelrechte must-haves en nog veel meer.

Neem de shuttlebus

De shuttlebus vertrekt elke dag om 10.00 uur vanuit het stadscentrum van Amsterdam naar Batavia Stad Fashion Outlet. Je vertrekt bij Victoria Plaza en je arriveert binnen 50 minuten in Batavia Stad. Dit maakt het nog aantrekkelijker om een leuk dagje shoppen in te plannen. Kaartjes zijn beschikbaar in de shuttlebus. Veel winkelplezier!


Location

Batavia Stad Fashion Outlet

Address

Bataviaplein 60, Lelystad

Web

www.bataviastad.nl

Phone

+31 (0)32 029 29 00

Opening Hours

Monday - Friday: 10.00 – 18.00
Saturday - Sunday: 10.00 – 20.00


NeighbourhoodBuiten Amsterdam

Discover AmsterdamExplore Buiten Amsterdam