Ontdek en proef alles over jenever en meer – House of Bols
da
/
/
PUBLICATIE DATUM: 24-08-2017

Zien en DoenAttractiesAmsterdam Zuid

House of Bols

Discover Amsterdam


De House of Bols Cocktail & Genever Experience bij het Amsterdamse Museumplein is een onvergetelijk avontuur in de betoverende wereld van cocktails, likeuren en jenever. Het biedt bezoekers een echt unieke cocktailervaring. Op deze plek kun je alles leren over het vak van bartender door zelf cocktails te maken. Je leert ook alles over het verleden en het heden van oprichter Lucas Bols. Bezoekers kunnen al hun zintuigen prikkelen met verschillende tentoonstellingen, waaronder persoonlijke smaak- en geuruitdagingen, proefdrankjes en explosies van kleur in de Hall of Taste. Bij de toegang zit een cocktail naar keuze inbegrepen.

Ontdek House of Bols

Jenever is de traditionele Nederlandse gin. De naam komt van het gebruik van jeneverbessen om de geest te verruimen. Oorspronkelijk werden de bessen gebruikt om de onaangename smaak van de vroegste gins te maskeren, die werden gedestilleerd uit moutwijn. Toen nog misten ze de meer verfijnde distillatietechnieken. Deze toeristische attractie neemt je mee op een reis door deze fascinerende geschiedenis, waarin je de jenever en zijn ingrediënten kunt proeven in verschillende stadia van bereiding. Je ziet ook de indrukwekkende traditionele distilleerkamer die vroeger werd gebruikt. Na een interactieve rondleiding bereiden de deskundige barmannen in de Mirror Bar een verfrissend drankje voor je. Ze delen ook graag enkele van hun tips en trucs zodat je thuis indruk op je vrienden kunt maken. De tour bevat bovendien een bezoek aan de Bols-speciaalzaak, waar je een aantal van hun beste dranksoorten kunt kopen om mee naar huis te nemen.

Koop hier je tickets

Reserveer nu je House of Bols tickets online om je te verzekeren van toegang tijdens een stedentrip naar Amsterdam. Dit kan snel en gemakkelijk via onze website. Daarbij zijn onze tickets inclusief de toegangsprijs en een gratis drankje in de Mirror Bar. Mis deze geweldige kans niet en reserveer vandaag nog.


TICKETS

Location

House of Bols

Address

Paulus Potterstraat 14, Amsterdam

Web

www.houseofbols.com

Phone

+31 (0)20 570 85 75


NeighbourhoodZuid

Discover AmsterdamExplore Zuid