Puck Airhockey Club - Clubs - Hello Amsterdam City Guide
not array
PUBLICATIE DATUM: 23-02-2018

Zien en DoenAttractiesAmsterdam West

Puck Airhockey Club

De Eerste Airhockey Club van Europa staat in Amsterdam


Puck is het nieuwe project van de mensen achter de populaire TonTon Club. Met deze nieuwe hangout hebben ze direct een primeur te pakken; de eerste airhockey club van Europa! Als je weleens in TonTon Club bent geweest, weet je dat de airhockey tafel daar immens populair is. Met Puck tillen ze hun airhockey game echter naar een volgend level.

Bij Puck draait het 100% om airhockey

Als Puck niet de nieuwe hotspot wordt van Amsterdam West, dan weten wij het ook niet meer. Hier kun je 7 dagen per week spelen tegen vriend en vijand. Dit alles kan onder het genot van een hapje, drankje en een explosie van neonlicht en hippe muziek. Behalve de reguliere airhockey tafels, hebben ze hier ook  speciale edities zoals de Crazy Lab tafel. Aan die tafel speel je twee-tegen-twee met wel 50 pucks tegelijkertijd, are you up for a challenge? Hou je niet van airhockey? Dan kun je ook nog je geluk beproeven op een flipperkast, de sterren van de hemel spelen in Guitar Hero of de avond weg dansen tijdens een potje Dance Dance Revolution.

Als je van dit alles honger krijgt, kun je ook nog bij Puck terecht. Ze hebben een restaurant met een seizoensgebonden kaart, hier kun je het hele jaar door uitgebreid dineren.


Locatie

Puck

Adres

Jan Evertsenstraat 747, Amsterdam

Web

puck.amsterdam/
Buurt

Westergasfabriek Terrace

West

Ontdek AmsterdamExplore West