Bars Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Bars in Amsterdam

Ben je op zoek naar de beste bars van Amsterdam? We helpen je graag. Bij Hello Amsterdam doen we er alles aan om de beste drinkgelegenheden in de stad voor je te selecteren. Wij doen al het voorwerk en het enige wat jij hoeft te doen is door onze selectie te bladeren en de bar te vinden die precies bij je past. Wat wil je nog meer? Of je nu in de stad bent voor een vrijgezellenfeest of gewoon op zoek bent naar een rustige plek om te genieten van een drankje, we hebben de beste plekken voor je gevonden.

Onze favoriete bars in Amsterdam

Bierspecialist De Biertuin opende een nieuwe, centraal gelegen locatie nabij het Leidseplein. Hier vind je een enorm groot assortiment aan bieren. Er zijn maar liefst 21 tapbieren, waaronder Punk IPA, Brooklyn Lager, Murphy’s Irish Red en verschillende seizoenvarianten. Ook Porem verdient onze absolute aanbeveling. Dit is een mix van een typisch Amsterdams café met een high-end cocktailbar. Ervaren barmannen maken hier de beste en meest creatieve cocktails voor je. Ook Vondelpark3 in het Vondelpark van Amsterdam behoort tot onze favorieten. Hier kun je bovendien naast drankjes ook voor heerlijke ontbijt-, lunch- en dinergerechten terecht.

De fooicultuur van Amsterdam

Voor veel toeristen is de fooicultuur in Nederland een compleet mysterie. In tegenstelling tot andere landen hebben we namelijk geen specifiek fooigedrag. Zo verdient al het personeel in Nederland in ieder geval het minimumloon. Daarom is een fooi geven zeker niet verplicht, maar het wordt ook in de Amsterdamse bars wel op prijs gesteld.