Echte bierliefhebbers gaan naar Brouwerij ’t IJ Amsterdam
da
/
PUBLICATIE DATUM: 08-11-2016

BarsBiercafésAmsterdam Oost

Brouwerij ‘t IJ

Ontdek Amsterdam


Brouwerij ‘t IJ is veruit de oudste en bekendste ambachtelijke brouwerij in de stad. Sinds 1985 hebben de bieren van deze brouwerij dan ook de harten van de echte bierliefhebbers weten te stelen. De bieren kunnen omschreven worden als vol van smaak en karakter. Ze zijn natuurlijk gebrouwen en de meeste van hen zijn 100% biologisch.

Proeflokaal bij Brouwerij ‘t IJ

De originele brouwerij en het gerenoveerde proeflokaal bevinden zich naast de stellingmolen De Gooyer in Amsterdam-Oost. In het proeflokaal kun je terecht voor de diverse biersoorten die er gebrouwen worden. Bestel je favoriete drankje aan de bar en zoek daarna een plekje om er even lekker van te genieten. Zomers kan dit onder meer op het grote terras van deze brouwerij, maar ook ’s winters is het hier prima toeven. Op de bierkaart kun je kiezen uit standaardbieren, seizoenbieren en gelegenheidsbieren. Kortom, zeker voor de bierliefhebber is dit een absolute must-visit tijdens een verblijf in Amsterdam.

Openingstijden

Brouwerij ’t IJ aan de Funenkade 7 in Amsterdam is iedere dag van de week geopend vanaf 14.00 uur ’s middags tot 20.00 uur ’s avonds.


Locatie

Brouwerij ‘t IJ

Adres

Funenkade 7, Amsterdam

Web

www.brouwerijhetij.nl

Tel

+31 (0)20 528 62 37
Buurt

Artis ZOOmeravonden

Oost

Ontdek AmsterdamExplore Oost