The Box - Clubs in Amsterdam - Hello Amsterdam City Guide
The Box Amsterdam
PUBLICATIE DATUM: 13-04-2018

BarsClubsAmsterdam West

The Box

Geniet van Live Entertainment in Amsterdam West met meer dan 50 evenementen per jaar


in Amsterdam West vind je The Box, de live entertainmentlocatie die in september 2015 zijn deuren opende voor uiteenlopende concerten en evenementen. Hier vind je een breed scala aan feesten en evenementen, van typisch Nederlandstalig tot internationale hiphop en R&B. Met 50 evenementen per jaar is er altijd een waarvoor jij nog een gaatje in je agenda hebt.

Meer over The Box

The Box biedt plaats aan maximaal 300 personen, waardoor het de perfecte locatie is voor concerten en kleinere festivals. Een van hun meest bekende evenementen is WKND, een evenement voor het hele gezin. Daarnaast hosten ze ook events tijdens ADE en hebben ze in oktober een Oktoberfest-bierfestival. The Box maakt gebruik van het handige MyChip-betalingssysteem. Dit is één kaart die gebruikt kan worden om de kluisjes te bediennen, zo kun jij je persoonlijke spullen veilig opbergen. Daarnaast wordt de pas ook gebruikt om drankjes en snacks aan de bar te betalen.

 
What people say about The Box

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

The Box

Adres

Mekongweg 5, Amsterdam

Web

www.the-box.events
Stadsdeel

Westergasfabriek Terrace

West

Ondek Amsterdam

Zin om een trendy stadsdeel van Amsterdam te ontdekken? Kom dan naar Amsterdam West en bezoek de Foodhallen, de Westergasfabriek en nog veel meer.

Explore West