Cocktailbars Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Cocktailbars in Amsterdam

Ben je op zoek naar de beste cocktailbars in Amsterdam? Zoek dan niet verder, want Hello Amsterdam weet precies waar je de allerlekkerste cocktails van Amsterdam kunt drinken. Er wordt met grote regelmaat een nieuwe bar geopend waardoor je het overzicht snel zou kunnen verliezen. Geen zorgen. Wij hebben de mooiste bars voor je geselecteerd. Bars die ideaal zijn voor een romantische date, een avondje uit met vrienden of een plek om nieuwe mensen te leren kennen. Neem op je gemak onze selectie door en vind in no time je nieuwe favoriete cocktailbar in Amsterdam.

De Nederlandse drankcultuur

De drankcultuur van Nederland is misschien wel één van de meest onderschatte drankculturen ter wereld. Dat is niet omdat er niets over te vertellen is, maar Nederlanders houden dit graag geheim. Hello Amsterdam is echter niet voor één gat te vangen en we hebben alles op alles gezet om de beste plekken in de stad te vinden. Hier kun je ultiem genieten van je cocktail en wat te denken van de vele proeflokalen die Amsterdam rijk is?

Onze favoriete cocktailbars in Amsterdam

In onze cocktailbarselectie vind je meerdere locaties waar je heerlijk cocktails kunt drinken. Bijvoorbeeld samen met heerlijke Mexicaanse gerechten in Bakers & Roasters Los Feliz. Hier wordt een stijlvol eerbetoon gebracht aan brunch, cocktails en Californisch-Mexicaans eten. Bestel hier bijvoorbeeld een Chipotle Grapefruit Mezcalina, een Hibiscus Margarita of één van hun andere heerlijke cocktails of ambachtelijke Mezcalals. In Bar Feijoa vind je de bartenders zelfs op hun vrije dag. Dit heeft alles te maken met de ontspannen sfeer, de geweldige cocktails en het vriendelijke personeel. Porem is een gloednieuwe bar in Chinese stijl. Porem biedt je een mix van de Amsterdamse gastvrijheid en een fantastische cocktailbar. Ervaren barmannen maken hier de beste en meest creatieve cocktails voor je.

Welke cocktail je voorkeur ook geniet, je drinkt hem het allerbeste in de veelzijdige cocktailbars uit onze selectie.