Dok Amsterdam beach
Dok Amsterdam Cafe
PUBLICATIE DATUM: 12-05-2018

BarsTerrassenAmsterdam Centrum

Dok Amsterdam

De nieuwe festivallocatie en café-hotspot in de stad


Dok Amsterdam is de nieuwe, hippe locatie in de Amsterdamse Houthavens. Deze locatie is de perfecte mix tussen industrieel, beachy en eclectisch. Zoals je misschien al hebt gezien in onze lijst met Beste Food Festivals in Amsterdam 2018, organiseren ze dit jaar verschillende festivals op het Dok Amsterdam-terrein, maar dat is niet alles! Daarnaast hebben ze ook hun eigen café: Dok’s Café, waar je ontspannen kunt borrelen met een drankje, een snack en een hele hoop zon. Je kunt hier met de auto komen (€ 3, – per uur), met bus 48 vanaf het centraal station of je kunt zelfs je boot aanmeren na een lange zonnige dag varen.

Wat je ook doet, vergeet niet om te genieten van dit nieuwe stadsstrand zolang de Nederlandse zomer duurt!

Dok’s Café, wanneer en wat is er precies te krijgen?

Dok’s Café is geopend van donderdag tot zondag van 12:00 tot 23:00 uur. Je kunt hier geen uitgebreid diner eten, maar het heeft een prima kaart voor de lunch of de borrel. Je kunt natuurlijk ook gewoon wat meer bestellen om er wél een diner van te maken. Ga voor de super nacho’s, een bittergarnituur, een salade of een van de lekkere sandwiches.
What people say about Dok Amsterdam

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locatie

Dok Amsterdam

Adres

Moermanskkade 71, Amsterdam

Web

www.dokamsterdam.nl/
StadsdeelCentrum

Ondek Amsterdam

Wil je weten wat het centrum van Amsterdam naast de grachten en Rosse buurt nog meer biedt? Laat Hello Amsterdam je stadsgids zijn en je ontdekt het.

Explore Centrum


Related Events

2

25-08-2018 – 26-08-2018

Italian Food Festival Amsterdam

Proef de liefde voor Italië

Op 25 en 26 augustus is het tijd voor het (gratis!) Italian Food Festival in Amsterdam. Neem je vrienden en geliefden mee naar dit festival gevuld met geweldige pasta, pizza en wijn. Ga met alle pasta- en pizzaminnaars naar Dok Amsterdam, de nieuwe hots pot en stadsstrand in de stad. Zelfs als het weer niet …

Read more about Italian Food Festival Amsterdam


2

26-08-2018 – 27-08-2018

Asian Street Food Festival Amsterdam 2018

Ontdek de smaak van Azie

Asian Street Food Festival Amsterdam 2018 wordt gehouden op de nieuwe festivallocatie Dok Amsterdam. Het festival vindt plaats op 26 en 27 augustus van 13:00 tot 22:00 uur. Tijdens deze twee dagen kun je jezelf onderdompelen in een Aziatisch-snack-Walhalla terwijl de foodtrucks street food vanuit uit alle delen van Azië serveren. Wat kun je verwachten …

Read more about Asian Street Food Festival Amsterdam 2018