Attentie cocktailliefhebbers: perfecte creaties bij Door 74
da
/
PUBLICATIE DATUM: 15-11-2016

BarsCocktailbarsAmsterdam Centrum

Door 74

Discover Amsterdam


Cocktailbar Door 74 straalt een exclusieve verfijning uit waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten. Het interieur van deze bar bestaat dan ook uit een vereiste verborgen deur, antieke baraccessoires, een tinnen plafond en een elegante sfeer. De fraai gevormde lange donkere banken in de gezellige hoekjes voorzien de sfeervol verlichte ruimte van een prachtige Art Déco stijl.

Perfecte cocktailcreaties bij Door 74

Je kunt hier onder meer terecht voor de perfecte cocktailcreaties waarvoor Timo Janse en zijn team verantwoordelijk zijn. Daarnaast kun je hier terecht voor het huren van een aparte ruimte voor privégelegenheden of andere speciale vieringen. Ook voor cocktailworkshops ben je hier helemaal aan het juiste adres. Het maximum aantal deelnemers aan een enkele cocktailworkshop is hier 18 personen. Informeer er vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Openingstijden

Door 74 is iedere dag van de week geopend vanaf 20.00 uur ’s avonds. Van zondag tot en met donderdag is de sluitingstijd om 3.00 uur in de ochtend en op vrijdag en zaterdag om 4.00 uur.


Location

Door 74

Address

Reguliersdwarsstraat 74, Amsterdam

Web

www.door-74.com

Phone

+31 (0)63 404 51 22
NeighbourhoodCentrum

Discover AmsterdamExplore Centrum