Koffiebars Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Koffiebars in Amsterdam

Koffiebars in Amsterdam

Er zijn ontzettend veel goede koffiebars in Amsterdam te vinden. Waar je ook in de stad verblijft, je vindt er ongetwijfeld tal van locaties waar je een gewoon kopje koffie kunt kopen. Prima wanneer je even snel een cafeïneshot nodig hebt, maar wat als je iets speciaals zoekt? Dit is dan ook de reden waarom Hello Amsterdam een selectie aan speciale koffiebars voor je heeft samengesteld. Neus op je gemak door onze keuzes en vind die ene koffiebar die helemaal bij je past. Of je nu op zoek bent naar een heerlijk kopje koffie in de late namiddag of een stevig bakkie in de vroege ochtend, we weten precies waar je moet zijn.

Eens per jaar organiseert de Westergasfabriek het Coffee Festival. Dit evenement vindt plaats in maart en is dé plek voor liefhebbers van een overheerlijk vers kopje koffie. Hier ontdek je verschillende soorten koffie, koffiecocktails en andere koffie gerelateerde producten. Als je in Amsterdam bent tijdens dit energieke festival, is het zeker een bezoekje waard.

Onze favoriete koffiebars in Amsterdam

Zoals genoemd zijn er veel speciale koffiegelegenheden in Amsterdam te vinden. Dus is het gewoon te moeilijk om er maar één te kiezen als onze absolute favoriet. Omdat we je niet met lege handen willen achterlaten, kunnen we de volgende sowieso van harte aanbevelen. De Koffiesalon bijvoorbeeld, heeft meerdere bars in de stad en is een echte hotspot voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Deze koffielounge gebruikt zijn eigen hoogwaardige koffieboonselectie om één van de beste kopjes koffie in Amsterdam te bereiden. De Wasserette serveert vooral koffie aan jong publiek in een trendy sfeer. Dit is een must-visit voor mensen die in De Pijp verblijven. Deze koffiebar is ontspannen, perfect voor een ontspannen start van de ochtend of een gezellig samenzijn met vrienden. Ook bij Al Ponte kun je genieten van een heerlijke kop koffie, gecombineerd met Italiaans gebak terwijl je uitkijkt op ‘t IJ. Om deze koffiebar te bereiken moet je de veerboot nemen, wat deze koffie ervaring extra bijzonder maakt.

We hopen dat we je hebben geholpen met het vinden van de beste koffiebars in Amsterdam. Mocht je het alsnog lastig vinden de beste te vinden, dan kun je ze natuurlijk ook allemaal uitproberen!