Live Entertainment Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Live Entertainment in Amsterdam

Het nachtleven van Amsterdam bestaat voor een groot deel uit live entertainment van topniveau. Wat je kunt verwachten? Geweldige dinershows, musicals, stand-up comedy en nog veel meer. Ook voor livemuziek kun je in Amsterdam te kust en te keur, vandaar dat we hiervoor een aparte categorie hebben opgesteld.

Op deze pagina vind je de meest uiteenlopende live-uitgaansgelegenheden en shows die je kunt bezoeken terwijl je in Amsterdam bent. Het is altijd ontzettend leuk, ongecensureerd en zeer toegankelijk voor niet-Nederlands sprekende bezoekers. Blader op je gemak door onze zorgvuldig samengestelde selectie en kies wat je wilt.

De beste locaties voor live entertainment

In Amsterdam heb je onder meer Boom Chicago, de Toomler Comedy Club van Comedytrain en het Comedy Café voor stand-up comedy. Stuk voor stuk de moeite van je bezoek meer dan waard. Bij het Paleis van de Weemoed kun je daarnaast genieten van één van de extravagante burleske diners. Een unieke ervaring.

Lees hier meer over alle live-evenementen in de stad. We hebben een fijne selectie samengesteld van allerlei uitvoeringen die bij ieders smaak passen. Duik in onze tips voor livemuziek en kies de ideale locatie om je avond goed te beginnen.

Livemuziek in Amsterdam

Ook livemuziek maakt een groot deel uit van de Amsterdamse entertainmentscène. In Amsterdam heb je bijvoorbeeld kleine muziekbars met verschillende soorten muziekgenres. Maloe Melo is de place to be voor blues en in Rock Club The Cave en Bourbon Street vind je meer allround muziekcafés.

Blijf up-to-date met Hello Amsterdam

Hier bij Hello Amsterdam doen we er alles aan om je volledig op de hoogte te houden van wat er in Amsterdam gebeurt. Daarom plaatsen we elke dag nieuwe artikelen op deze website. Van nieuwe hotspots tot restaurants en dingen om te ondernemen op onze kalender: we vertellen je precies waar je moet zijn.