Editor:  De Redactie • Publication:  01 January 2018

Guide

Guide

Bar Fisk

Bij Bar Fisk in De Pijp ervaar je de bruisende sfeer en de heerlijke smaken van Tel Aviv. Deze visbar heeft een funky decor dat geïnspireerd is op de onderwaterwereld, compleet met een visvormige tafel, vishengellampen en visgraatpannen. De hoogstaande keuken bereidt moderne Israëlische gerechten om te delen. Van eenvoudige gegrilde vis tot creatieve gerechten met een verfijnde twist, tegen een betaalbare prijs. Bovendien serveert de bar er verrassende cocktails en er is veel keuze in wijnsoorten. Een absoluut pluspunt is daarnaast dat de keuken tot laat open is.

Ook voor een heerlijke brunch

Naast het diner ben je bij Bar Fisk ook van harte welkom om een drankje te komen drinken of van een uitgebreide brunch te genieten. Het brunchmenu is zeer divers en bestaat onder meer uit oesters, groene salade met Parmezaanse kaas en gerookte amandelen. Ook voor een groene omelet en heerlijke gerookte makreel kun je hier prima aanschuiven.

Openingstijden Bar Fisk

Bar Fisk is op zaterdag en zondag 24 uur geopend. Op de andere dagen van de week openen ze om 18.00 uur en sluiten ze om 1.00 uur. Op vrijdag zijn ze open tot middernacht.

In the neighbouhood

Contact

Bar Fisk
Eerste Sweelinckstraat 23, Amsterdam
+31 (0)20 235 21 17
Navigate

Banner

Most Popular

Newsletter

Subscribe and receive our weekly newsletter with all the latest from Amsterdam