Leer alles over architectuur – Architectuurcentrum Amsterdam
not array
PUBLICATIE DATUM: 02-11-2016

Zien en DoenMuseaAmsterdam Centrum

Arcam – Architecture Center

Discover Amsterdam


Voor iedere architectuurliefhebber is Architectuurcentrum Amsterdam een absolute aanrader. Het doel van dit centrum is om hun liefde voor (lokale) architectuur te delen en om iedereen kennis te laten maken met de indrukwekkende wereld van de bouwkunst.

Rondleiding van Architectuurcentrum Amsterdam

Kom langs voor een middag vol met schitterende architectuur. In dit centrum wordt je een unieke combinatie geboden van een spoedcursus in architectuur met een rondleiding door de stad. De tour vertrekt vanuit het centrum zelf en brengt je naar het Oosterdokeiland en het iconische EYE Filmmuseum. Het is de perfecte gelegenheid om de stad te bekijken en meer te weten te komen over bijzondere architectonische bouwwerken.

Bovendien is er altijd een kleine tentoonstelling over architectuur waar je gratis (!) naar toe kunt gaan. Kortom, breng zeker een bezoek aan dit centrum wanneer je in Amsterdam verblijft.

Openingstijden

Architectuurcentrum Amsterdam is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur ’s middag. Op maandagen is dit centrum gesloten.


Location

Arcam

Address

Prins Hendrikkade 600, Amsterdam

Web

www.arcam.nl

Phone

+31 (0)20 620 48 78


NeighbourhoodCentrum

Discover AmsterdamExplore Centrum