Ontdek het onzichtbare leven van microben bij Micropia
not array
PUBLICATIE DATUM: 12-03-2018

Zien en DoenMuseaAmsterdam Oost

Micropia

Ontdek Amsterdam


Beleef een unieke ervaring bij Micropia in Amsterdam, het enige museum waar je het onzichtbare leven ontdekt. Hier maak je namelijk kennis met microben van heel dichtbij.

Micropia bij dierentuin Artis

Microben zijn onzichtbaar, je kunt ze niet zien maar ze zijn overal om ons heen. En een opvallend weetje: ze wegen allemaal bij elkaar meer dan de hele mensheid. In dit museum leer je alles over deze ontelbare microscopische levensvormen waarmee we ons bestaan delen. Ze zijn dus overal, maar zien doe je ze niet. Door dit museum te bezoeken, kom je meer te weten over deze levensvormen. Micropia is ‘s werelds eerste en tot nu toe enige museum op dit gebied en bevindt zich bij dierentuin Artis. Deze unieke ervaring geeft je een onvergetelijk kijkje in de microscopische wereld en biedt een leuke interactieve reis door het rijk van het onzichtbare. Bacteriën, virussen, gisten, algen, schimmels en nog veel meer. Zonder deze microscopische kleine organismen zou de wereld niet kunnen bestaan en werd de natuur niet in evenwicht gehouden.

Boek je tickets nu online

Je kunt je tickets voor museum Micropia nu rechtstreeks via onze website boeken waardoor je verzekerd bent van toegang. Bovendien kun je met deze tickets snel het museum binnengaan en vermijd je de vaak lange wachtrij bij de ingang.


TICKETS

Locatie

Micropia

Adres

Plantage Kerklaan 38, Amsterdam

Web

www.micropia.nl

Tel

0900 2784796
Buurt

Artis ZOOmeravonden

Oost

Ontdek AmsterdamExplore Oost