Uniek op de Wallen – Prostitutiemuseum Red Light Secrets
not array
PUBLICATIE DATUM: 24-03-2018

Zien en DoenMuseaAmsterdam De Wallen

Museum of Prostitution

Ontdek Amsterdam


Wanneer je alles wilt weten over de Amsterdamse Wallen is Prostitutiemuseum Red Light Secrets een absolute aanrader. Het is dan ook niet voor niets één van de meest populaire toeristische trekpleisters in de stad.

Over Prostitutiemuseum Red Light Secrets

Met dit museum kan Amsterdam bogen op een regelrechte primeur. Het is namelijk het allereerste museum waarin prostitutie centraal staat. Je vindt deze unieke belevenis in het centrum van het beroemde Wallengebied van Amsterdam. Hier krijg je een ongeëvenaard inzicht krijgt in de ins en outs van ‘s werelds oudste beroep. Het museum is gevestigd in één van de meest iconische gebouwen in het Wallengebied. Ontdek de wereld achter deze mysterieuze industrie en luister naar de ervaringen van de werkende meisjes zelf. Ze geven je een uitgebreid kijkje achter de schermen.

Ervaar zelf hoe het leven achter de ramen is

Het Prostitutiemuseum Red Light Secrets is een echte ‘must-see’ tijdens je stedentrip naar Amsterdam. Je leert er niet alleen alles over het beroep van prostitué, maar je ervaart ook hoe het voelt om achter één van de beroemde ramen te zitten. En in tegenstelling tot de rest van de Wallen is het maken van foto’s hier toegestaan, zodat je er een leuke herinnering aan overhoudt. Het museum wil bezoekers informeren over ‘s werelds oudste beroep op een luchtige, informatieve manier. Hiermee willen ze ook het taboe rondom dit beroep doorbreken.

Amsterdam staat bekend om de ‘open-minded’ cultuur en ontspannen kijk op onderwerpen die de bron van controverse zijn in veel andere delen van de wereld. Ontdek het nu zelf en boek snel je tickets voor dit unieke museum.

 


TICKETS

Locatie

Red Light Secrets

Adres

Oudezijds Achterburgwal 60h, Amsterdam
Buurt

oude kerk old church amsterdam

De Wallen

Ontdek AmsterdamExplore De Wallen